Bezig met laden...

Chemisch anker

Chemisch ankers bieden de oplossing voor chemische verankering van zware lasten in beton, cellenbeton en metselwerk. Chemische anker geeft een duurzame bevestiging die vrij is van van spreiddruk.

7 producten

Filters
per pagina

Waarom chemische ankers kiezen?

Het grote voordeel van chemische verankering t.o.v. mechanische ankers is dat er geen spanning in de ondergrond wordt opgebouwd. Dit maakt het mogelijk om voor bijna alle toepassingen, zelfs onder extreme omstandigheden zoals bijvoorbeeld, vocht, kou of hitte een optimale oplossing te bieden.
In deze categorie vindt je alle ankers en hulpmiddelen voor een chemische bevestiging, zoals injectiemortels, draadstangen, inslagankers met buitendraad, ankerhulzen, accessoires en verwerkingsapparaten.

Het belang van een schoon boorgat bij chemisch anker

Voor chemisch anker is het belangrijk om extra aandacht te geven aan het boorgat. Het boorgat moet goed schoon en vrij zijn van stof zijn. Om losse deeltjes en stof te verwijderen uit het boorgat gebruik je een boorgatborstel en een blaaspomp.
Bij de productbeschrijving van de meeste bevestigingsankers vindt je een montage instructie. Maak hier gebruik van voor een veilige en duurzame chemische verankering. Bekijk ook ons complete assortiment RVS bevestigingsmaterialen.