Bezig met laden...

Aluminium Balustrade

Het modulaire balustrade systeem Easy Alu is dé oplossing voor het realiseren van een mooie, stevige en duurzame aluminium railing voor balkons en terrassen. Als specialist in het leveren van hoogwaardige balustrades hebben wij hiermee dé perfecte oplossing voor jouw project in handen.


Aluminium balustrade met verticale spijlen of glas

Easy Alu van Q-railing is een modulair systeem voor aluminium balustrades. Dit betekent dat het is opgebouwd uit standaard losse onderdelen die samen een complete aluminium balustrade vormen. Deze onderdelen kunnen eenvoudig aan elkaar worden bevestigd zonder de noodzaak van op maat gemaakte onderdelen. Hierdoor kun je de balustrade aanpassen aan de specifieke afmetingen en vereisten van je project. Het modulaire systeem bespaart tijd en geld bij de montage en maakt het proces veel eenvoudiger en efficiënter. Je kunt kiezen tussen een aluminium balustrade met verticale spijlen of glasplaten, afhankelijk van je voorkeur. De variant met spijlen heeft een meer klassieke en robuuste uitstraling, terwijl de versie met glas zorgt voor een transparanter uitzicht.  

Aluminium balustrade met verticale spijlen

Aluminium balustrade met glas


Waarom kiezen voor aluminium railing?

In de Easy Alu balustrades van Q-railing komen stijl en functionaliteit samen: dit systeem is ontworpen met oog voor detail en geeft een prachtige, moderne uitstraling dat past bij veel verschillende bouwstijlen. Deze aluminium balustrades zijn licht, sterk en weerbestendig, en zijn daardoor ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het systeem wordt standaard geleverd in antracietgrijs RAL 7016 met een matte finish, wat past bij veel verschillende bouw- en interieurstijlen. Easy Alu is eenvoudig te monteren, wat zowel tijd als geld bespaart bij de montage. Deze aluminium balustrades zijn ontworpen om uitdagende omgevingsomstandigheden aan te kunnen, inclusief blootstelling aan zout water en hoge vochtigheid in kustgebieden. Het hoogwaardige aluminium is namelijk goed bestand tegen corrosie.


Voordelen van aluminium balustrades

De aluminium balustrades van Q-railing hebben vele voordelen:

  • Kant-en-klare modules die je alleen zelf per plaatse hoeft te verankeren;
  • Strakke uitstraling zonder zichtbare lasnaden of schroefgaten;
  • Kies uit populaire designs met een snelle levertijd;
  • Deze aluminium railing heeft minimaal onderhoud nodig;
  • Maatwerk mogelijk bij afwijkende wensen in maat, vulling en RAL-kleur;
  • Ook leverbaar als Frans balkon.

Aluminium balustrade met glas

Aluminium balustrade met verticale spijlen


Toepassingen van alu balustrades

De Easy Alu balustrade in aluminium is geschikt voor diverse toepassingen, zoals:

  • Balkons: een aluminium balustrade zorgt voor een stijlvolle en veilige afwerking van je balkon.
  • Terrassen: creëer een moderne en uitnodigende buitenruimte met deze alu balustrades.
  • Trapleuningen: zorg voor extra veiligheid met een strak design van een aluminium railing langs je trap.

Hoe Easy Alu balustrade monteren?


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in onze balustrades aluminium of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder met al je vragen en bieden graag een gratis, vrijblijvende offerte aan. Bij RVS Land streven we ernaar om jouw project tot een succes te maken met onze hoogwaardige balustrade-oplossingen.