Bezig met laden...
Frans balkon met Glaslijsten

Frans balkon met Glaslijsten

Stel je eigen glazen Frans balkon samen met RVS glaslijsten van Q-railing. Je kunt de glasplaat zowel horizontaal als verticaal aan de muur bevestigen. De uitstraling én veiligheid van een gevel met verdiepingshoge ramen worden met dit systeem in een handomdraai verbeterd. De totaal transparante glasopbouw van dit Frans balkon zorgt voor maximale lichtinval in een kamer en een wijds uitzicht.

5 producten

Filters
per pagina

Frans balkon met U-profiel buis of koker

Bij deze methode zet je de glasplaat vast met een ronde glasframebuis of vierkante glasframekoker. Zowel horizontale als verticale montage is mogelijk.

Kenmerken van een Frans balkon met glaslijsten

  • Licht tot gemiddeld gebruik, voor buitengebruik
  • Geschikt voor horizontale en verticale montage
  • Leverbaar in rond en vierkante uitvoering
  • Flexibel in hoogte en breedte (breedte tot wel 2.5 meter!)
  • Snelle montage door lijmen en klemmen
  • Onzichtbare verankering aan de muur

Frans balkon glas met glaslijsten

Een Frans balkon met RVS glaslijsten is een echte blikvanger. De glanzende RVS glaslijsten omkaderen het heldere glas prachtig, wat zorgt voor een strakke en tijdloze uitstraling. Dit type balkon laat een zee van natuurlijk licht binnen, waardoor je ruimte groter en luchtiger aanvoelt. Het mooie is dat je van het uitzicht kunt genieten zonder dat er dikke balustrades in de weg zitten. De RVS glaslijsten zijn niet alleen mooi, maar ook supersterk en duurzaam, waardoor ze weinig onderhoud vergen.

Glazen balustrade voor huis of kantoor

Met glas in een balustrade of Frans balkon krijg je een mooi en helder uitzicht zonder belemmeringen die je zicht blokkeren. Daarnaast laat het zoveel mogelijk licht binnen. Je kamer voelt meteen een stuk groter en lichter aan. Glas past ook overal bij, of je huis nu supermodern is of meer aan de klassieke kant. Met een glazen balustrade of glazen Frans balkon haal je niet alleen iets moois in huis, maar ook iets dat praktisch is en lang meegaat.