Bezig met laden...
Frans balkon met Glasadapters

Frans balkon met Glasadapters

Monteer jouw Frans balkon op minimalistische wijze met glasadapters. De glasadapters van Q-railing zorgen voor een haast onzichtbaar glazen Frans balkon met optimale lichtinval en ongehinderd uitzicht naar buiten. Voor montage dienen er gaten in elke hoek van de glasplaat geboord te worden.

10 producten

Filters
per pagina

Kenmerken van een Frans balkon met glasadapters

  • Licht tot gemiddeld gebruik, zowel binnen als buiten
  • Verstelbaar en op 2 manieren te monteren, voor het ter plekke uitlijnen van de glasplaat
  • Creëer je eigen look in combinatie met een handrailing of U-profielbuis

Waarom een Frans balkon met glasadapters?

Een Frans balkon van glas met glasadapters is echt een topkeuze voor je huis of kantoor. Het ziet er superstrak uit omdat je door het glas heen kunt kijken, wat je ruimte meteen een moderne touch geeft. Plus, je krijgt een hoop natuurlijk licht binnen en je kunt lekker genieten van het uitzicht zonder dat er iets in de weg zit. De glasadapters zorgen ervoor dat je een minimaal aantal bevestigingspunten ziet. En het mooie is, het is makkelijk te plaatsen en je hoeft het bijna niet schoon te maken. Dus, als je op zoek bent naar iets dat mooi, makkelijk en veilig is, dan is een glazen Frans balkon met glasadapters een slimme zet.

Frans balkon met luxe uitstraling

Een glazen balustrade geeft een hoogwaardige look & feel aan de gevel. Het mooie van glas is dat het licht en ruimte in je omgeving brengt, waardoor alles meteen een stuk luxer aanvoelt. En als je kiest voor een glazen balustrade met glasadapters, dan zit je helemaal goed: de adapters zorgen er namelijk voor dat het glas stevig vastzit, maar toch lijkt het alsof het zweeft. Dat geeft een superstrak en modern effect.