Bezig met laden...

Green Friday

Bij RVS Land omarmen we duurzaamheid en milieubewuste keuzes. Daarom zijn we trotse deelnemer van Green Friday: de tegenhanger van het meer commerciële en consumptiegerichte Black Friday. Green Friday richt zich op duurzaamheid, ethisch winkelen en bewust consumeren. Samen maken we het verschil.


 Waarom Green Friday? 

Waar Black Friday draait om de grootste aanbiedingen en snelle impulsaankopen, gaat het bij Green Friday om het maken van bewuste keuzes die onze planeet en gemeenschap ten goede komen. Het benadrukt het belang van het verminderen van overmatige consumptie, het ondersteunen van duurzame aankopen en het bevorderen van ethisch verantwoord winkelen. Het moedigt aan om te streven naar een meer duurzame levensstijl en een positieve impact op het milieu en de maatschappij. Hier dragen wij graag ons steentje aan bij.

 RVS kopen tijdens Green Friday 

Door te kiezen voor RVS - niet alleen tijdens Green Friday, maar het hele jaar door - maak je niet alleen een duurzame keuze voor de lange termijn, maar draag je ook actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie:

  • Duurzaam: RVS is een duurzaam materiaal en is goed bestand tegen corrosie, roest en vlekken, waardoor het een enorm lange levensduur heeft. Daardoor kun je het zowel binnen als buiten gebruiken. Door te investeren in RVS producten, draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.
  • Tijdloos: De uitstraling van RVS is tijdloos - het heeft een neutrale kleur dat past in alle interieurstijlen. Omdat het niet aan trends onderhevig is, kun je jaren vooruit met je RVS aankoop en hoef je geen nieuwe interieur accessoires te kopen en het oude weg te gooien. Dat is positief voor je portemonnee én het milieu.
  • Milieuvriendelijk: Roestvast staal is milieuvriendelijk omdat het volledig recyclebaar is. Dit betekent dat het hergebruikt kan worden zonder kwaliteitsverlies. Het kiezen voor RVS tijdens Green Friday draagt bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen en vermindert zo de impact op het milieu.

 Groene aankoop tips voor Green Friday 

Kortom: met RVS maak je een duurzame en milieubewuste keuze. Wij zetten de meest gekozen RVS interieur accessoires voor je op een rijtje:

  • Een RVS trapleuning is een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Onze trapleuningen worden voor jou op maat gemaakt in onze werkplaats door onze RVS-specialisten. Maak je keuze uit een ronde, vierkante of rechthoekige leuning - er zijn diverse uitvoeringen die naadloos aansluiten bij jouw wensen. Met een RVS trapleuning ben je verzekerd van een elegante, sterke en betaalbare trapleuning.
  • Kan jouw tuin, balkon of trapgat wel een extra upgrade gebruiken, ga dan voor een RVS balustrade. Vanwege haar sterkte en hoge weerstand is RVS het perfecte materiaal voor een balustrade. Er zijn oneindig veel mogelijkheden: laat je inspireren door de mogelijkheden en stel je eigen balustrade samen of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
  • RVS deurbeslag is de perfecte keuze voor zowel binnen- als buitendeuren. Vanwege het slijtvaste karakter van RVS hoef je niet bang te zijn voor slijtage: hiermee kun je werkelijk jaren vooruit. Jouw deur wordt een waar pareltje met RVS deurklinken of RVS deurgrepen.
  • Allerlei projecten in en om huis kun je aanpakken met RVS buis. Denk aan het maken van paaltjes, stangen en steunen: er zijn tal van mogelijkheden. Je kunt de buis gemakkelijk monteren met onze buisverbinders zoals muurflenzen en buissteunen. Laat je creativiteit de vrije loop: zo ontstaan de mooiste resultaten.

 Duurzaamheid bij RVS Land 

Wij verkopen niet alleen duurzame RVS producten, ook duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel: in ons gehele bedrijfsproces staat dit thema centraal. Zo is ons bedrijfspand zelfvoorzienend: wij gebruiken geen gas en maken gebruik van LED verlichting, vloerverwarming en zonnepanelen. Alle plastic en papier wordt gescheiden en onze verzendverpakkingen zijn zoveel mogelijk gerecycled en vrij van plastic. We denken in alles erover na om ons steentje bij te dragen. 

 Samen gaan we op groen 

Wij geloven dat elke actie, groot of klein, bijdraagt aan de wereld om ons heen. Door deel te nemen aan Green Friday, draag je bij aan een grotere beweging van bewuste consumenten die zich inzetten voor een duurzamere toekomst. Elke bewuste aankoop die je doet is een stap in de richting van een bewustere, meer duurzame wereld. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de Green Friday-beweging. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.