Bezig met laden...

RVS Deurklinken

Deurkrukken of deurklinken zijn leverbaar in de meest uiteenlopende stijlen, van strak en simplistisch tot mooi vormgegeven traditionele modellen. Door het gebruik van een hoogwaardige RVS kwaliteit en een luxe afwerking passen onze deurkrukken bij ieder interieur.

RVS deurklinken voor elk interieur

Ben je op zoek naar een nieuwe deurklink, maar twijfel je over het materiaal? Een deurklink van roestvast staal is altijd een goede keuze. RVS is een onderhoudsarm en duurzaam materiaal dat jaren lang meegaat. Door haar tijdloze en neutrale karakter kun je RVS ook nog eens moeiteloos toepassen in elke interieurstijl. Je vindt hier ongetwijfeld de RVS deurkruk die bij jou past. Lees in ons blog meer over het kiezen van een deurkruk voor een binnendeur. Ben je op zoek naar een zwarte deurklink? Wij hebben ook RVS deurklinken met een hoogwaardige zwarte coating.

Deurkrukken van topmerken tegen een scherpe prijs

Wij hebben een uitgebreid assortiment deurkrukken van de gerenommeerde merken Intersteel en Artitec-Wallebroek. Hiermee ben je verzekerd van topkwaliteit!

Hoe monteer ik een deurklink?

Het monteren van een deurkruk is helemaal niet moeilijk. In onderstaande video nemen we je stap voor stap mee in het monteren van een deurkruk. Daarna kun je gemakkelijk en snel zelf aan de slag met het monteren van je nieuwe deurklinken. Lees ook eens ons blog over het monteren van een deurkruk op een binnendeur.

Onderhoud van deur- en raambeslag

RVS producten blijven langer mooi als je ze regelmatig onderhoudt. RVS deurbeslag en raambeslag is namelijk door gebruik aan slijtage onderhevig, waardoor oppervlakbehandelingen, zoals een borsteling of coating, beschadigd kunnen raken. Klik hier om een onderhoudsinstructie te downloaden. Met de tips in deze instructie heb je optimaal plezier van jouw deur- en raambeslag!