Bezig met laden...

Kapstok haken

Een kapstok haak is onmisbaar voor het ophangen van je jas, en dat terwijl jas haken maar heel weinig plek in beslag nemen. Met een jashaak maak je dus optimaal gebruik van de ruimte. Bekijk nu alle kleuren en soorten kapstok haken. Voor iedere ontvangstruimte hebben wij de juiste kledinghaak. Bekijk ook onze kapstokken.

Producten 1-36 van 55

Filters
Pagina
per pagina

Jas ophangen aan een kapstok haak

Door het ophangen van je jas houdt je de vorm en structuur van je kleding intact. Wanneer je je jas opvouwt, kan dit leiden tot vouwen die moeilijk te verwijderen zijn. Dit kan vooral een probleem zijn als je een duurdere jas hebt gemaakt van delicate stoffen zoals wol of zijde. Door je jas op te hangen aan een jashaak of kapstokhaak zorg je voor een langere levensduur van de jas.

Haken kapstok voor garderobe

Het voordeel van losse kapstok haken is dat je er net zoveel bij elkaar kunt monteren als je wil. Zo kun je een enkele kapstok haak ophangen voor het ophangen van één of twee jassen. Maar als je een grotere garderobe wil creëeren laten losse kapstok haken zich uitstekend combineren door er meerdere bij elkaar te monteren.

Kapstokhaken voorkomen stoffige kleding

Wanneer je je jas over een stoel gooit, kan deze snel stoffig of vuil worden. Het ophangen van je jas aan jas haken zorgt ervoor dat het kledingstuk niet in contact komt met de vloer en andere oppervlakken, waardoor hij schoon blijft. Daarnaast voorkomt het ophangen van je jas dat hij kreukelt, wat vooral belangrijk is voor formele of zakelijke kleding.

Kledinghaken kopen

Natuurlijk zijn niet alleen jassen geschikt om op te hangen aan een van deze haken. Je kunt er alle soorten kleding aan kwijt, zoals badjassen en ochtendjassen, truien, vesten en broeken. Kledinghaakjes zorgen voor een stukje gemak, omdat je altijd je kleding bij de hand hebt. Niet alleen in de gang, maar ook op de badkamer, slaapkamer of kleedkamer.

Losse kapstok haken naast elkaar hangen

Door meerdere kapstok haken naast elkaar te hangen, creeëer je een unieke opbergplek. Zo kun je het geheel zo breed maken als je maar wil. Je kunt ook diverse jashaken onder elkaar hangen, zodat kinderen de onderste rij kunnen gebruiken en volwassenen de bovenste rij.

Kapstok haken zwart voor een stoere uitstraling

In ons assortiment vind je een groot aanbod kledinghaken in verschillende soorten, maten, kleuren en afwerkingen. Zo kun je gaan voor een kledinghaak zwart, of juist een model in RVS, messing of goud. Door jashaken in een bepaalde stijl te kopen, kun je je interieurstijl benadrukken. Bekijk ons complete assortiment garderobe artikelen zoals garderobestangen en zwarte kapstokken om het plaatje compleet te maken.