Bezig met laden...
Kledinghangers

Kledinghangers

Een garderobestang of kapstok is pas compleet met bijpassende kledinghangers. Onze kledinghangers zijn ideaal voor het ophangen van jassen en kleding in een hal, kledingkast, slaapkamer, wachtkamer of kantoor. Maak je keuze uit een massieve RVS kleerhanger of een variant in zwart kunststof. Bekijk alle kleding hangers.

7 producten

Filters
per pagina

Combineer een garderobestang met bijpassende kleerhaken

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor het opbergen van jassen en kleding? Bekijk dan eens onze garderobestangen in geborsteld RVS en mat zwart. We hebben een uitgebreid assortiment aan modellen en uitvoeringen voor montage in een nis, in een kledingkast, tegen een vlakke muur of tegen het plafond. Al onze garderobestangen zijn uitstekend te combineren met onze kledinghangers. 

Kleding hangers voor een prachtige garderobe

Een garderobe is niet compleet zonder hangers. Kies voor kleding hangers die mooi passen bij jouw kapstok om er een echt geheel van te maken. Het zou ook zonde zijn om een mooie luxe kapstok te hebben met hangers in een andere kleur. Met de juiste kleding hangers zet je echt de puntjes op de i.

Profiteer van korting op kledinghangers

Als je je kapstok wil vullen met nieuwe kleerhaken, heb je vaak niet genoeg aan enkele kledinghangers. Om je op weg te helpen hebben wij een extra voordelige staffelprijs bij aankoop vanaf 10 stuks.

Kleding haken kopen

Maak je keuze uit ons grote assortiment kleding haken en kleding hangers. Met een bijpassende kapstok maak je je entree of hal helemaal compleet.