Bezig met laden...
Vanaf € 9,39 Prijs per stuk
Artikelnummer
600.11005.000.31
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Mat zwart schoepenrooster in een rond model, met vaste lamellen en insectengaas. Dit rooster is vervaardigd van aluminium met een mat zwarte coating. Dit ventilatierooster is aan de achterzijde voorzien van een aansluitbus. Klem de afvoerbuis om de aansluitbus en zet de slang vast met een slangenklem. Dit luchtrooster is geschikt voor natuurlijke en mechanische ventilatie, niet voor afzuigkappen en wasdrogers.

Beluchtingsrooster met schoepen, rond model - Toepassing

Geschikt voor natuurlijke ventilatie Geschikt voor mechanische ventilatie Niet geschikt voor WTW installaties Niet geschikt voor afzuigkappen Niet geschikt voor wasdrogers
Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

Mat zwart rond schoepenrooster - Technische informatie

Type: Schoepenrooster
Model: Rond
Toepassing: Afvoeren en toevoeren van lucht
Draadafstand gaas: 2 mm
Materiaal rooster: Aluminium
Oppervlak rooster: Voorzien van mat zwarte coating
Materiaal gaas: Verzinkt staal
Montage: Klemverbinding
Extra's: Exclusief bevestigingsmaterialen

Montage

Montage van het zwarte schoepenrooster

Het ronde schoepenrooster wordt eenvoudig en snel gemonteerd. Schuif de aansluitbus in de afvoerbuis en zorg dat het rooster netjes aansluit tegen de gevel of muur. Zet vervolgens de buis vast op het rooster met behulp van een slangklem.

Onderhoud

Onderhoud van het zwarte schoepenrooster

Voor het goed functioneren van dit rooster is het van belang om het afvoerkanaal en het rooster elk jaar te inspecteren en schoon te maken. We raden aan het rooster periodiek schoon te maken met een lauw sopje.

Downloads

Informatieblad - Producten met een coating