Bezig met laden...

Schoepenrooster

Schoepenroosters zorgen voor een voortdurende luchtverversing en luchtafvoer. Door de schoepen kan regen niet naar binnen lopen. Een schoepenrooster is dus geschikt voor buiten, maar kan ook binnen worden gebruikt. Je kunt het rooster direct op de buitenmuur, plafond of muur plaatsen. Bekijk ook alle ventilatieroosters voor de buitenmuur.

14 producten

Filters
per pagina

Wat is een schoepenrooster?

Een schoepenrooster is voorzien van vaste, niet-beweegbare lamellen of schoepen. Deze schoepen staan in een vaste positie en kunnen niet worden aangepast om de luchtstroom te regelen. Schoepenroosters zijn ontworpen om een continue luchtstroom mogelijk te maken terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen insecten, stof en andere deeltjes die de ruimte kunnen binnendringen.

Schoepenrooster beschermt het ventilatiekanaal

Dankzij de schoepen zorgen deze schoepenroosters voor een goede afsluiting van het ventilatiekanaal. Zo kan regenwater niet naar binnen en krijgen valse lucht en wind weinig kans op de luchtstroom te beïnvloeden.

Schoepenrooster zwart kopen

Schoepenroosters zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en omgevingen. Zo kun je kiezen voor een schoepenrooster RVS, deze is beduidend duurzamer dan een aluminium of kunststof schoepenrooster. Wil je een wat stoerdere uitstraling? Ga dan voor een schoepenrooster zwart of schoepenrooster antraciet. Welke kleur je ook kiest: met een schoepenrooster van RVS Land heb je sowieso een rooster van de beste kwaliteit in huis.

Schoepenrooster RVS in diverse uitvoeringen

  • Ronde schoepenroosters voor directe montage op de muur, het plafond of de buitengevel.
  • Vierkante en rechthoekige schoepenroosters met schroefgaten voor directe montage op de muur. Deze schoepenroosters worden opschroevend gemonteerd. In de hoeken zitten verzonken gaatjes waardoor je het rooster met schroeven kunt vastzetten.
  • In-Line schoepenroosters, voorzien van naar binnen vallende schoepen die zorgen voor minder inkijk.
  • Brickroosters, voorzien van een aansluitbus voor een klemverbinding in het vlakkanaal of een sparing in een bakstenen muur.

Luchtrooster met schoepen rond en vierkant - Kenmerken

  • Zorgt voor voortdurende luchtverversing en luchtafvoer
  • Geschikt voor natuurlijke ventilatie, zowel voor binnen- als buitengebruik
  • Wordt, afhankelijk van het model, gemakkelijk gemonteerd door middel vane en schroefverbinding of klemverbinding
  • Kan, afhankelijk van het model, direct op de muur, het plafond of de buitengevel worden gemonteerd
  • Zorgt voor een perfecte afsluiting van het ventilatiekanaal, waarbij naar binnen regenen voorkomen wordt

Compleet aanbod ventilatieroosters

Ontdek het gehele assortiment ventilatieroosters bij RVS Land! Onze selectie biedt de perfecte oplossing voor een optimale lichtcirculatie in je huis. Of je nu op zoek bent naar binnen- of buitenroosters, wij hebben het allemaal.