Bezig met laden...

Deurstopper Messing

Een messing deurstopper binnen is zeker aan te raden als je je deurkrukken en muren wil beschermen. Een deur slaat namelijk gemakkelijk te snel open, waardoor deze beschadigingen kan veroorzaken. En dat is zonde, want met een messing deurstop kun je dat gemakkelijk voorkomen. Bekijk ook onze RVS deurstoppers en zwarte deurstoppers.

2 producten

Filters
per pagina

Messing deurstoppers en deurdrangers online kopen

In onze webshop vind je een groot assortiment messing deurstops in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld voor montage op de muur of vloer.

Messing deurklinken voor een stijlvolle woning

Met een messing deurstop kan een bijpassende messing deurkruk natuurlijk ook niet ontbreken. Je kunt kiezen voor messing deurkrukken op schild of op rozet.

Bekijk alle deurbeslag

Is messing niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens ons gehele assortiment deurstoppers voor nog meer kleuren en stijlen. Als je je voor het eerst gaat verdiepen in deurbeslag, kunnen we ons voorstellen dat dat een beetje overweldigend kan zijn als je nog niet zo goed weet wat je zoekt. Ons advies is om eerst alle mogelijkheden te bekijken alvorens je een keuze maakt. Beslis dan welke stijl het best past bij jouw woning. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag.