Bezig met laden...

Messing Deurklinken

Wil jij jouw binnendeuren voorzien van mooie messing deurklinken? Deze messing deurgrepen zijn leverbaar in verschillende modellen en vormen. Bekijk ook alle RVS deurklinken en zwarte deurklinken.

25 producten

Filters
per pagina

Messing deurklink op rozet

Deurklinken op rozet zijn minimalistischer en strakker dan messing deurkrukken op schild. Als je geen oude gaten hoeft af te dekken, dan raden wij zeker aan om te gaan voor een deurklink op rozet. Je hebt de keuze uit verschillende modellen krukken en vormen rozet; rond of vierkant.

Messing deurklink op schild met sleutelgat of WC-sluiting

Messing deurklinken op schild zijn per model verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn kortschilden en langschilden verkrijgbaar. Daarnaast kun je kiezen voor een blind schild, maar ook voor een schild met een profielcilindergat, baardsleutelgat of een WC-sluiting. Zo kun je hetzelfde model deurgreep voor iedere deur in je huis gebruiken, ook als je de deur wil kunnen afsluiten. Zorg er dan wel voor dat je een schild met de juiste slotafstand kiest, deze kan namelijk per deur verschillen.

Messing deurklink kopen

Bekijk ook al ons andere messing deurbeslag om alle deuren in en om je huis in dezelfde stijl af te werken. Je kunt zelfs je voordeur voorzien van mooi messing voordeurbeslag! Dat is pas een binnenkomer.

Messing deurkrukken in verschillende finishes

Omdat messing op diverse manieren afgewerkt kan worden, kunnen er verschillende looks worden gecreëerd. Je hebt messing gelakt en ongelakt, maar ook messing getrommeld. Deze laatste geeft een ouderwetse en vintage look, die bijvoorbeeld mooi past bij jaren 30 huizen. Daarnaast zijn er messing PVD coatings in mat of glanzend, die er weer wat moderner uitzien.

Groot aanbod deurbeslag

Je zult zien dat er een wereld voor je open gaat als je op zoek bent naar deurbeslag. Er is zo veel keuze! Bekijk daarom vooral ook al ons deurbeslag en match de perfecte deurkruk met jouw interieur.