Bezig met laden...

Meubelpoten

Wij produceren onze meubelpoten voor jou op maat in onze eigen werkplaats. RVS meubelpoten geven een stijlvolle uitstraling aan jouw meubels. Je kunt kiezen tussen ronde en vierkante meubelpoten en tussen vaste of verstelbare varianten. Onze poten worden vervaardigd van hoogwaardig mat geborsteld RVS304 en passen daarmee in ieder interieur.

3 producten

Filters
per pagina

RVS meubelpoten, kastpoten en bedpoten op maat gemaakt

Heeft jouw meubel nieuwe poten nodig? Een RVS meubelpoot geeft direct een boost aan een kast of bed. Daarnaast zijn onze poten van hoogwaardige kwaliteit en uitermate stevig, waardoor wankelende meubels verleden tijd zijn. Als je op zoek bent naar langere poten, dan zit je goed met RVS tafelpoten.

Meubelbeslag voor iedere kast

Ga eens een stapje verder in het opknappen van je meubel. Met nieuwe kastgrepen geef je jouw meubel weer een hele andere uitstraling. Er zijn meubelgrepen in verschillende materialen en stijlen, die elk weer zorgen voor een hele andere look. Zo kun je jouw persoonlijke smaak integreren in je interieur zonder veel geld uit te hoeven geven. En met RVS meubelscharnieren zorg je ervoor dat de kastdeuren weer soepel openen en sluiten.