Bezig met laden...

Meubelscharnieren

Kast scharnieren voor het zelf in elkaar zetten of repareren van meubels. Kastdeur scharnieren zijn geschikt voor deurtjes van bijvoorbeeld tv-meubels en andere kasten. Zo werk je je meubel netjes en stevig af. Deze meubelscharnieren zijn voorzien van een vaste pen en worden gemonteerd met behulp van schroeven.

3 producten

Filters
per pagina

Meubelscharnier kopen voor een kastdeurtje

Scharnieren voor kastdeurtjes zijn essentiële componenten van elk meubelstuk dat deuren of luiken heeft. Het zijn kleine, maar belangrijke onderdelen die zorgen voor het soepel openen en sluiten van deuren, kasten en andere meubelstukken.

Soorten scharnieren voor kastdeuren

Er zijn verschillende soorten meubelscharnieren, afhankelijk van het type meubelstuk en het soort deur of luik dat erin wordt gebruikt. Bij het kiezen van een kast scharnier is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen en het gewicht van de deur of het luik.

Kastdeur scharnieren monteren

De installatie van meubelscharnieren is eenvoudig. Kast scharnieren worden bevestigd met behulp van schroeven. Het is belangrijk om de juiste maat en het juiste type schroeven te gebruiken om de scharnieren stevig te bevestigen en het meubelstuk te beschermen tegen beschadigingen.

Kast scharnier voor een mooie afwerking van je meubel

Een scharnier voor een kast is niet alleen functioneel, maar kan ook bijdragen aan het uiterlijk van het meubelstuk. Een RVS meubelscharnier past door haar neutrale maar toch stijlvolle uiterlijk bij iedere kast.

Meubelscharnieren voor het opknappen van oude meubels

Meubelscharnieren zijn ideaal als je de werking van een kastdeurtje wil verbeteren. Maar als je ook het uiterlijk wil veranderen, dan hebben wij een aantal tips voor. Kastgrepen of kastknoppen hebben een grote invloed op het uiterlijk van je meubel, dus het is goed om daarmee te beginnen. Monteer mooie RVS meubelpoten onder je kast en je meubel is weer als nieuw.