Bezig met laden...
Q railing Scharnieren en Sloten

Q railing Scharnieren en Sloten

Glasscharnieren- en sloten van Q railing voor glasbalustrades en hekwerken. Met deze artikelen monteer je op een mooie en strakke manier een RVS scharnier, slot of grendel op een glasplaat of baluster.

6 producten

Filters
per pagina

Scharnieren en sloten voor glasplaten monteren

Voor montage van deze scharnieren en sloten is het noodzakelijk om gaten te boren in de glaspanelen. Raadpleeg de boormaten bij de technische informatie van de artikelen om de positie en diameter van deze gaten te bepalen.

Deurtje of poortje in Q railing balustrade met glas

Soms kan het handig zijn om glasplaten in een balustrade te kunnen openklappen of afsluiten, bijvoorbeeld als je een (afsluitbaar) deurtje wil integreren in je railing. Q railing biedt de perfecte oplossing met hun scharnieren en sloten voor glasplaten. Deze scharnieren en sloten kunnen gemakkelijk op een glasplaat worden gemonteerd, zodat je de glasplaten kunt openklappen of afsluiten wanneer de situatie erom vraagt. Op deze manier kun je je RVS balustrade uitbreiden met de flexibiliteit van openklappende of afsluitbare glasplaten.

Q railing artikelen online bestellen

Het gehele assortiment van Q railing bestel je gemakkelijk en snel in onze webshop. Als dé dealer voor Nederland en België zijn wij jouw partner op het gebied van Q railing artikelen. Q-railing is het neusje van de zalm op het gebied van premium glasbalustrades, RVS railingsystemen en RVS railingproducten. Alles van de beste kwaliteit en in de mooiste designs.