Bezig met laden...
Q railing Glasadapters

Q railing Glasadapters

Q railing glasadapters of punthouders van voor het monteren van glasplaten tegen vlakke delen of balusters. Deze strak vormgegeven glasadapters maken jouw glazen balustrade compleet! Kies jouw favoriete model uit ons grote assortiment.

Producten 1-36 van 57

 1. OP=OP
  Korting 20%
  RVS316 Glasadapter 50 mm, Vlak (Uitlopend)
  Voorraad: 1
  Special Price € 23,84 Prijs per stuk Regular Price € 29,79 Prijs per stuk
  Voorraad: 1
  Special Price € 23,84 Prijs per stuk Regular Price € 29,79 Prijs per stuk
Filters
Pagina
per pagina

Q railing punthouders: veilig en modern

Een glasadapter, ook wel punthouder genoemd, is een essentieel onderdeel van een RVS balustrade met glasplaten. Deze adapters worden gebruikt om de glasplaten veilig in de balustrade te verwerken. Q railing biedt een uitstekende selectie van punthouders die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in RVS balustrades.

Glasadapter Q railing kopen

Q railing glasadapters zijn eenvoudig te installeren en bieden een veilige en stevige houvast voor de glasplaten. Deze punthouders zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en zijn bestand tegen corrosie, waardoor ze een lange levensduur hebben. Bovendien hebben deze punthouders een elegant design dat perfect past bij moderne balustrades.

Een complete Q railing balustrade

Met de punthouders van Q railing kun je er zeker van zijn dat de glasplaten veilig en stevig in je balustrade zijn bevestigd, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van een strak en elegant design. Bekijk ook alle andere Q railing artikelen voor het samenstellen van een prachtige, veilige, duurzame en kwalitatieve balustrade.