Bezig met laden...

Trapleuninghouders

Trapleuninghouders zijn onmisbaar bij het zelf samenstellen van trapleuningen of het opknappen van een bestaande leuning. Onze trapleuningbeugels geven karakter aan jouw trapleuning, of het nou gaat om een RVS, zwarte of houten leuning.

Producten 1-36 van 92

Filters
Pagina
per pagina

Eenvoudige montage van trapleuninghouder

Onze trapleuning beugels zijn gemakkelijk en snel te monteren op jouw trapleuning. Alle benodigde onderdelen voor het monteren van de steunen staan als relevant artikel bij het product vermeld. De dragers worden tegen de wand gemonteerd met stokschroeven of spaanplaatschroeven. Voor montage tegen de leuning heb je doorgaans bolkopschroefjes of houtschroefjes nodig.

Leuninghouders in diverse stijlen

Leuningdragers hebben een bepalende factor voor de uitstraling van je trappenhuis. De keuze voor trapleuning dragers is dus belangrijker dan je misschien denkt. Je kunt trapleuningbeugels vinden in verschillende materialen, stijlen en afmetingen, zodat je altijd een trapleuningsteun vindt dat bij je trap en woonstijl past. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, of een traditionele look wilt creëren, met een trapleuninghouder maak je jouw trap een stuk stijlvoller. En door de juiste trapleuning steun te kiezen, versterk je je interieur. Bekijk alle leuningdragers in o.a. RVS, staal, messing en nikkel. In het grote assortiment van RVS Land vind je altijd de trapleuning steunen die bij jouw smaak passen.

Trapleuning beugels kopen

Leuningdragers zijn belangrijke accessoires voor veiligheid op de trap. Leuningdragers zorgen voor steun en houvast van de leuning, waardoor je zonder zorgen naar boven en beneden kunt lopen. Met een trapleuning houder verhoog je niet alleen je eigen veiligheid, maar ook die van anderen die je trap gebruiken. 

Nieuwe RVS trapleuning houders voor jouw (houten) trapleuning

Om jouw trappenhuis een opfrisbeurt te geven hoef je heus geen hele nieuwe trapleuning te laten maken. Je kunt heel gemakkelijk jouw oude leuning een nieuwe look geven door er nieuwe trapleuning steunen onder te plaatsen. Je zult versteld staan van het verschil dat dit maakt! Kies bijvoorbeeld voor een moderne mat geborstelde RVS trapleuningbeugel of voor een industriële mat zwarte trapleuninghouder. Lees ook eens ons blog over het opknappen van een trapleuning met nieuwe trapleuninghouders voor inspiratie en tips.

Leuninghouder zwart voor een industriële look

Als een roestvast stalen leuning houder niet helemaal is waar je naar op zoek bent, dan is een trapleuninghouder zwart variant wellicht een betere keuze. Een leuningdrager zwart geeft een stoere en moderne uitstraling aan jouw leuning. Trapleuningsteunen zwart zijn er in diverse vormen en modellen. Koop je liever een complete zwarte trapleuning? Bekijk dan eens ons grote aanbod in ronde, vierkante en rechthoekige uitvoeringen.