Bezig met laden...

RVS Strip en Staaf

RVS strip en RVS staaf massief. Leverbaar in diverse afmetingen en diameters. RVS strip wordt ook wel platstaal strip of platstaf genoemd en is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo worden RVS strips veel gebruikt voor constructieve doeleinden en het afwerken van van hoekjes, randen of traptreden. Een RVS staaf of RVS stang wordt veel gebruikt in RVS balustrades of het maken van een RVS barrièrestang.

13 producten

Filters
per pagina

RVS strip per meter kopen

Maak je keuze uit onze geslepen en ongeslepen RVS strips. De RVS strip heeft een vaste lengte van 1 meter. Heb je een kortere lengte nodig? Afkorten kan heel gemakkelijk met een slijptol en een doorslijpschijf.

RVS staaf op maat

In ons assortiment vind je RVS staaf of RVS rondstaf in diverse diameters met vaste lengtes van 1 en 3 meter. RVS staf 12mm kun je zelfs per millimeter bestellen: zo kun je altijd een RVS stang kiezen die het beste aansluit bij jouw toepassing. 

RVS staf en strip voor de meest uiteenlopende toepassingen

RVS staf is een populair product voor in en rondom het huis en wordt veel gebruikt als vulling in een RVS balustrade of in een barrièrestang systeem. De massieve staf ziet er niet alleen mooi en stijlvol uit, maar is ook heel sterk. Uit ons grote assortiment kies je gemakkelijk en snel je gewenste afmetingen en kun je snel aan de slag met jouw project.

RVS staven en strips van de hoogste kwaliteit

Bij RVS Land staat kwaliteit op nummer één. Wij controleren onze buis, koker, staf en profielen continu op onze standaard hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is een goede bescherming tijdens het transport minstens zo belangrijk. Onze koker en staf wordt stevig verpakt, waardoor schade tijdens het transport naar jouw adres uitgesloten is.