Bezig met laden...

Trapleuning houder staal

Stalen trapleuninghouders voor het vervaardigen van een stalen trapleuning. Niet alleen zorgen stalen leuningdragers voor een degelijke montage van een trapleuning tegen de muur, maar ze zijn ook bepalend voor de uitstraling van de leuning.

9 producten

Filters
per pagina

Stalen leuninghouders kopen

Maak je keuze uit ons grote assortiment trapleuninghouders van onbewerkt staal. Je kunt onze trapleuninghouders per stuk bestellen. Of je nu een voor ronde, rechthoekige of vierkante leuning betreft, we hebben een een geschikt model leuninghouder voor elke trapleuning. 

Trapleuninghouder staal lassen of schroeven

Je kunt ervoor kiezen om een stalen leuningdrager vast te schroeven of te lassen op een leuning. Leuninghouders met een schoteltje zijn voorzien van schroefgaten die je kunt gebruiken om de leuning erop te monteren. Trapleuning houders zonder schoteltje (dit noemen we ook wel een lasmodel) kun je vast lassen tegen de leuning. 

Stalen trapleuning houders lakken

Onze leuningdragers zijn vervaardig van onbewerkt staal. Dit materiaal dient gelakt of gepoedercoat te worden alvorens het in gebruik wordt genomen. Vaak wordt een stalen trapleuning voorzien van een transparante poedercoating of - geheel volgens de laatste interieurtrends - een zwarte poedercoating. Uiteraard kun je elk type laklaag of kleurlaag kiezen, zolang het maar wordt voorzien van een beschermende deklaag.