Bezig met laden...

Las Leuningdragers

RVS las leuninghouders zijn geschikt voor het aanlassen van een RVS trapleuning. Dit type leuningdragers worden, afhankelijk van het model, op de leuning gelast. De meeste modellen zijn zowel in RVS304 als in RVS316 (voor outdoorgebruik) leverbaar.

30 producten

Filters
per pagina

Snelle montage van RVS trapleuning tegen de muur

Onze RVS leuningdragers zijn tegen de muur te monteren door middel van stokschroef of spaanplaatschroeven. Alles wat je nodig hebt voor het monteren van de RVS trapleuning, zoals bevestigingsmaterialen en gereedschappen, staan op de productpagina's bij de leuningdragers vermeld.

Geheel afgelaste RVS trapleuningen

Als je vindt dat RVS trapleuningen geheel moeten worden afgelast dan vindt je hier alle onderdelen die je hiervoor nodig hebt. Vooral overheidsinstellingen en architecten, maar ook de handige doe het zelver met een eigen lasapparaat wil nog wel eens een eigen trapleuning in elkaar willen lassen. Het vergt enig vakmanschap en er gaat veel tijd zitten in het lassen en afwerken van de lasnaden. Dit werkt prijsverhogend, maar als dit geen rol speelt dan kun je snel aan de slag met bovenstaande las-leuningdragers.

Materialen voor het afwerken van lasnaden

Combineer een las leuningdrager met RVS buis en koker en creëer zo je eigen trapleuning. De kopse zijden van de trapleuning werk je netjes af met een RVS laskap, ronde RVS schijf of vierkante RVS schijf. Met onze slijp- en schuurgereedschappen kun je lasverkleuring verwijderen en het buisoppervlak terugslijpen.