Bezig met laden...

Deurrooster

Een deurrooster zorgt voor een goede luchtverversing en afvoer en toevoer van lucht. Deurroosters zijn zichtdicht, zodat je niet door het rooster heen kunt kijken. Of je nu een deur ventilatierooster zoekt voor de badkamerdeur of een buitendeur: in ons assortiment vind je diverse uitvoeringen die niet alleen handig zijn, maar ook nog eens mooi staan. 

20 producten

Filters
per pagina

Deurventilatierooster zwart kopen

Zwarte deurroosters zijn niet alleen super praktisch, maar ze hebben ook die coole, tijdloze look die bijna overal bij past. Of je nu een modern huis hebt of iets meer aan de klassieke kant, een zwart deurrooster voegt net dat beetje extra stijl toe.

Deur rooster voor goede ventilatie

ls je op zoek bent naar een deur ventilatierooster om je deuren net dat beetje extra te geven, dan zit je hier goed. Met een deurrooster zorg je ervoor dat de lucht in je woning continu ververst wordt. Zo is een deurrooster een essentieel onderdeel in een optimale ventilatie in huis. Of het nu voor binnen of buiten is, een goede luchtstroom in huis is super belangrijk. Onze roosters helpen daarbij en passen op bijna elke deur. Een deurrooster bestaat uit 2 delen die je tegen elkaar aan schuift in de deur, dus montage gaat gemakkelijk en snel aan beide zijden van de deur.

Rooster in deur badkamer

We weten allemaal hoe belangrijk een frisse lucht in de badkamer is. Daarom hebben we speciale deurroosters die ervoor zorgen dat luchtjes en vocht snel verdwijnen. En ja, ze zien er ook nog eens goed uit.

Deurroosters aluminium voor binnen en buiten

Onze robuuste aluminium deurroosters zijn robuust uitgevoerd en hiermee geschikt voor zowel binnen als buiten. Zoek je iets stijlvols voor je buitendeur? Onze aluminium deurroosters zorgen niet alleen voor frisse lucht, maar maken je entree ook nog eens extra mooi.

Ventilatieroosters deur kopen

Wij vinden dat iedere deur wel een mooi rooster verdient. Neem een kijkje in ons aanbod en vind het perfecte rooster voor jouw deur. En als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Neem ook eens een kijkje in ons complete assortiment ventilatieroosters. Als we je een tip mogen geven: kijk ook eens naar de zwarte ventilatieroosters, die zijn erg populair vanwege hun strakke en tijdloze uitstraling.