Bezig met laden...

Ventielen en roosters voor WTW installaties

WTW ventilatieroosters en WTW ventielen voor het afvoeren van vervuilde lucht en het aanvoeren van verse, schone lucht met een warmte terugwin installatie. 

22 producten

Filters
per pagina

Ventilatierooster WTW

Alle roosters die geschikt zijn voor WTW-installaties, zoals afvoerventielen, afzuigroosters, toevoerventielen en ventilatieroosters met gaas vind je terug op deze pagina.

Hoe werkt een WTW installatie?

Een warmte terugwin installatie (WTW) is een gesloten ventilatiesysteem dat zorgt voor het afvoeren van vervuilde lucht en het aanvoeren van een gelijke hoeveelheid verse schone lucht in je woning. In de woning zitten in ruimtes zoals bijvoorbeeld de keuken, badkamer en het toilet afvoerventielen voor het afvoeren van vochtige en vervuilde lucht. Deze lucht is al opgewarmd door de binnentemperatuur en wordt via de WTW installatie afgeblazen. Door een warmtewisselaar in de WTW installatie wordt de vers aangezogen lucht opgewarmd door de warmte van de afgevoerde lucht. Deze verse lucht wordt vervolgens via de toevoerventielen de woning in geblazen.

WTW rooster en afzuigroosters kopen

In ons assortiment vind je diverse WTW ventielen en WTW roosters. Voorzie je gehelew oning van de mooiste ventilatieroosters uit ons grote assortiment.