Bezig met laden...

Ventilatieventiel

Ventilatieventielen worden vaak toegepast voor het ventileren van keukens, toiletten en badkamers. Deze ventilatie ventielen zijn toepasbaar voor zowel natuurlijke als mechanische ventilatie en zijn verkrijgbaar in diverse aansluitmaten. Ontdek ons aanbod luchtventielen en maak gebruik van onze ventilatierooster keuzehulp voor het vinden van het perfecte ventiel. Bekijk ook alle ventilatieroosters.

11 producten

Filters
per pagina

Wat is een ventilatieventiel?

Een ventilatieventiel, ook wel bekend als een luchtventiel, maakt deel uit van een ventilatiesysteem dat wordt gebruikt om de luchtstroom te regelen en te sturen. Een ventilatieventiel wordt geplaatst in een opening in de wand of het plafond van een gebouw, en is ontworpen om lucht in- en uit te laten.

Waar ventilatieventielen plaatsen?

Onze ventilatieventielen kun je zowel op de muur als op het plafond monteren. De conus is traploos instelbaar voor het smoren van de luchtstroom zodat de hoeveelheid lucht die aan- of afgevoerd wordt kan worden geregeld.

Ventilatie ventielen voor luchtcirculatie

Elk huis heeft ventilatie nodig. Een luchtventiel is een subtiel en stijlvol ventilatierooster die zorgt voor ventilatie in je woning. Met onze RVS ventilatieventielen en zwarte ventilatieventielen zorg je voor een stijlvolle afwerking van jouw woning. Lees ook eens ons blog over het belang van goede ventilatie in huis

Afzuigventiel in de keuken of badkamer

Een ventilatieventiel plafond is vooral nodig in ruimtes waar vocht en vervuiling kunnen ontstaan, zoals badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. Het afzuigventiel helpt bij het voorkomen van schimmelvorming en vochtproblemen, en zorgt voor een gezonde en comfortabele omgeving.

Luchtventielen - Kenmerken

  • Geschikt voor mechanische en natuurlijke ventilatie
  • Traploos instelbare conus voor het smoren van de luchtstroom, zodat de hoeveelheid lucht die aan- of afgevoerd wordt kan worden geregeld
  • Geschikt voor muur- en plafondmontage, wordt vaak toegepast in keukens, toiletten en badkamers om deze ruimtes te ventileren
  • Gemakkelijke montage middels een klemverbinding in het afvoerkanaal

Ventilatieventiel zwart kopen

In ons assortiment vind je diverse soorten luchtventielen, geschikt voor toevoer en afvoer van lucht. Met onze ventilatieroosters realiseer je op een stijlvolle manier de beste ventilatie in huis.