Bezig met laden...
Stafvulling

Stafvulling

RVS staf geeft jouw balustrade, hekwerk of railing een strakke uitstraling. Alle mogelijke onderdelen voor het samenstellen van een RVS hekwerk of balustrade op basis van staf en dwarsstaf vind je terug in deze categorie. Standaard worden er 3 horizontale lagen staf gemonteerd in een hekwerk.

21 producten

Filters
per pagina

Wat kost een RVS balustrade met staf vulling?

Een RVS balustrade gemaakt uit ronde buis 42.4 x 2.0 mm met 3 niveaus horizontale staf 12 mm heeft een meterprijs vanaf €180,-/m inclusief BTW. Dit is inclusief verankering en exclusief hoeken, muurflenzen e.d.

Gebruik van dwarsstaf in een RVS hekwerk

Creëer je eigen RVS balustrade samen met horizontale staf vulling. Met dit systeem worden er op de hekwerkstaanders (dwars)stafhouders gemonteerd, waar horizontaal staf in geplaatst wordt. Hiermee creeer je een strakke en stijlvolle balustrade met een hoogwaardige uitstraling.

Dwarsstaf kan zowel op buis als op vlakke ondergronden gemonteerd worden, afhankelijk van het model dwarsstafhouder die je kiest. Daarnaast kun je stafsystemen optioneel afwerken met stafeindstukken.

Of kies voor kant-en-klare staanders met staf

In ons assortiment vind je ook kant-en-klare staanders die het nóg makkelijker maken om een stafbalustrade samen te stellen.