Bezig met laden...

Hoogglans Gepolijste Balustrade

In deze categorie vind je alle hoogglans gepolijste onderdelen voor het samenstellen van een hoogglans RVS hekwerk, balustrade of trapleuning. Hoogglans gepolijste onderdelen hebben een spiegelend oppervlak.

27 producten

 1. OP=OP
  Korting 30%
  Leuningdrager 42,4 mm, Glasmontage, RVS, Hoogglans
  Voorraad: 4
  Special Price € 18,03 Prijs per stuk Regular Price € 25,75 Prijs per stuk
  Voorraad: 4
  Special Price € 18,03 Prijs per stuk Regular Price € 25,75 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Voordelen van hoogglans hekwerkonderdelen

Hoogglans RVS ziet er bijzonder hoogwaardig uit én het past in diverse interieur- en exterieurstijlen. Ook in de praktijk biedt hoogglans gepolijst RVS een groot voordeel: het heeft namelijk een superglad oppervlak, waardoor het minder gevoelig is voor verontreinigingen zoals vliegroest. Om deze reden zie je dat vlakbij de kust vaak hoogglans RVS leuningen en hekwerken toegepast worden.

Hoogglans gepolijste balustrade samenstellen

In onze webshop vind je hoogglans gepolijste onderdelen waarmee je jouw RVS hekwerk of balustrade helemaal naar wens kunt samenstellen. Hekwerk staanders of balusters zijn de basis van elk RVS hekwerk en balustrade. Een staander is het eerste onderdeel wat je kiest en daaromheen stel je je eigen balustrade samen. Doorgaans worden staanders om de 125 tot 150 cm geplaatst: dit kan echter afwijken afhankelijk van de situatie ter plekke en het model hekwerk. Je kunt vervolgens kiezen voor stafhouders, glasklemmen of een RVS kabelsysteem als vulling.

RVS buis en staf zijn geschikt voor een ontelbaar aantal toepassingen. Werk jouw project af met bijpassende hoogglans gepolijste muurflenzen, rozetten, eindkappen, buisverbinders, buisadapters en zadelstukken voor een strak eindresultaat.

RVS hoogglans balustrade met glas

Creëer de mooiste balustrades met een combinatie van glas en roestvast staal. Door het gebruik van een glasklem of glasadapter stel je heel simpel en snel een balustrade samen die geheel voldoet aan jouw eisen. Alle mat geborstelde, zwarte en witte glasklemmen vind je bij de andere glasklemmen.