Bezig met laden...

Easy Glass Smart+ Topmontage

Easy Glass Smart+ Topmontage is de doorontwikkeling van het populaire Easy Glass Smart glasbalustrade systeem en biedt nog meer flexibiliteit en mogelijkheden. Topmontage wil zeggen dat het profiel geschikt is voor montage op een vlakke ondergrond, zoals een balkon of vide. Met de aluminium vloerprofielen stel je een stijlvolle glasbalustrade samen. Dit glasrailingsysteem is geschikt voor glasdiktes van 16,76 t/m 21,52 en is bedoeld voor licht tot gemiddeld gebruik.

7 producten

Filters
per pagina

Easy Glass Smart+ Topmontage voor een mooie glasbalustrade

Het Easy Glass Smart+ Topmontage glasrailingsysteem heeft een iets groter vloerprofiel dan zijn voorganger, waardoor het geschikt is voor glaspanelen tot maar liefst 21,52 mm dik. Dit biedt niet alleen meer stevigheid en veiligheid, maar geeft ook een nog luxere uitstraling aan je balkon, terras of trap.

Glasrailing Easy Glass Smart+ Topmontage makkelijk te monteren

Een groot voordeel van het Easy Glass Smart+ Topmontage glasrailingsysteem is de eenvoudige installatie. Dankzij het Q-disc System is het uitlijnen en vastzetten van de glaspanelen kinderspel. Het systeem vangt oneffenheden in de bodem op en zorgt ervoor dat de glaspanelen exact gelijk worden uitgelijnd. Zo ben je verzekerd van een perfecte afwerking. Ook geschikt voor ingieten.