Bezig met laden...

Easy Glass Smart+ Balustrade

Easy Glass Smart+ is speciaal geschikt voor glasdiktes van 16,76 t/m 21,52 mm. Dit glasrailingsysteem is geschikt voor licht en gemiddeld gebruik. Easy Glass Smart+ van Q-railing bestaat uit aluminium vloerprofielen met RVS look die bestand zijn tegen lijnlasten tot 0,8 kN. Je kunt deze glasbalustrade zowel binnen als buiten toepassen. Net zoals bij Easy Glass Smart hoef je alleen maar de glasprofielen te bevestigen en het glas te plaatsen. Met één eenvoudige handbeweging kun je iedere glasplaat uitlijnen en vastzetten.

17 producten

Filters
per pagina

Easy Glass Smart+ voor dik glas

Ontdek de voordelen van de vernieuwde Smart+ glasbalustrades van Easy Glass! Met een iets groter vloerprofiel biedt de Smart+ railing plaats aan glaspanelen tot wel 21,52 mm dik. Het installeren van deze complete glasbalustrade is eenvoudig en kost weinig kracht. Het verstelbare Q-disc systeem zorgt ervoor dat de glaspanelen exact gelijk uitgelijnd worden, zelfs op oneffen oppervlakken. Bovendien is de Smart+ serie verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren, met bijpassende profielen en vulplaatjes voor een perfect passend eindresultaat. Bestel nu jouw Easy Glass Smart+ glasbalustrade en geniet van een prachtig uitzicht in veiligheid!

Easy Glass Smart+ perfect uitgelijnd op elk oppervlak

Het Easy Glass+ glasrailingsysteem is niet alleen veilig, maar ook eenvoudig te monteren. Net zoals bij het Easy Glass Smart systeem hoef je alleen maar het vloerprofiel te monteren en het glas te plaatsen. Het verstelbare Q-disc systeem van de Smart+ glasbalustrades maakt het mogelijk om oneffenheden in de ondergrond op te vangen en de glaspanelen exact gelijk uit te lijnen. Dit zorgt voor een perfect uitgelijnd resultaat, zelfs op oppervlakken die niet helemaal vlak zijn. Het uitlijnen van de glaspanelen kan helemaal vanaf het balkon worden gedaan, waardoor het proces nog eenvoudiger wordt.

Montagemogelijkheden Easy Glass Smart+

Het Easy Glass+ glasrailingsysteem is verkrijgbaar in zowel topmontage als zijmontage uitvoering. Topmontage is ook geschikt voor ingieten, terwijl de zijmontage uitvoering ook voor montage aan de binnenzijde van borstweringen gebruikt kan worden. Voor de zijmontage uitvoering is er vloerprofielbekleding verkrijgbaar, waardoor het systeem netjes afgewerkt kan worden.
Daarnaast zijn er bijpassende hoekprofielen, eindprofielen, randprofielen, drainageprofielen en vulplaatjes beschikbaar voor een perfect passend eindresultaat. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren voor de aluminium onderdelen om je glasbalustrade helemaal aan te passen aan jouw stijl.

Easy Glass Smart+ kenmerken 

  • Licht en gemiddeld gebruik voor balkons, gallerijen, loopbruggen, afscheidingen en trappen
  • Geschikt voor zowel binnengebruik als buitengebruik
  • Voor dik gelaagd glas met een dikte tussen 16,76 en 21,52 mm
  • Glasuitlijning tot 0,6 graden t.o.v. de loodlijn
  • Kies uit diverse montagemogelijkheden
  • Eenvoudige en super snelle montage met het innovatieve Q-disc systeem