Bezig met laden...

Easy Glass Smart+ Zijmontage

Ontdek de voordelen van een Easy Glass Smart+ glasbalustrade voor montage tegen de zijkant van een gevel, balkon of vide. Het zijmontage systeem is vanaf de verdiepingsvloer of balkonzijde te monteren. Daardoor is er voor het plaatsen van het glas geen steiger of hoogwerker nodig.

13 producten

Filters
per pagina

Easy Glass Smart+ is de nieuwste glasbalustrade

Easy Glass Smart+ is speciaal ontwikkeld als een verbeterde versie van de populaire Easy Glass Smart glasbalustrades. Het belangrijkste verschil zit hem in het iets grotere vloerprofiel van de Smart+ railing, waardoor het mogelijk is om glaspanelen tot 21,52 mm dik te gebruiken. Dit maakt het systeem veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen.

Makkelijke montage van de glasrailing

Een van de belangrijkste kenmerken van Easy Glass Smart+ is het innovatieve Q-disc systeem. Dit systeem maakt het eenvoudig om de glaspanelen uit te lijnen en stevig vast te zetten. De installatie is snel en moeiteloos. Plaats eerst het glasprofiel en plaats vervolgens de inlay en het buitenste rubber van het Q-disc systeem. Dan kun je de glasplaat op zijn plaats zetten. Vervolgens plaats je de Q-discs tussen het glaspaneel en de inlay. Het klikgeluid bevestigt dat de disc op zijn plek zit. Draai de discs vast met behulp van de Q-tool en een momentsleutel om het glas stevig te bevestigen. Tot slot plaats je de binnenste rubber in het vloerprofiel van de glasbalustrade.