Bezig met laden...

Eindkappen Staal

Stalen eindkappen voor het afwerken van stalen buis. Deze inslagdoppen tik je eenvoudig in het uiteinde van een buis die fungeert als hekwerk paal of poortpaal. Bekijk ook onze ronde RVS eindkappen en vierkante RVS eindkappen.

8 producten

Filters
per pagina

Eindkap staal kopen

Een stalen eindkap is een inslagdop die gebruikt wordt voor het kops afwerken van stalen buis. De stalen eindkap die je in ons assortiment vindt is vervaardigd van onbewerkt constructiestaal. De inslagkap wordt gemakkelijk en snel gemonteerd door deze klemmend in de buis te tikken. Voor een permanente en vaste montage is het aan te raden de kap op de buis vast te hechten met 2 puntlassen. Op deze manier kan de kap niet losschieten tijdens het verzinken of poedercoaten.

Inslagdop voor stalen paal

Maak je keuze uit ons assortiment stalen onderdelen, zoals eindkappen en inslagdoppen. Sommige stalen eindkappen zijn voorzien van M8 schroefdraad waar je een draadstift of afstandhouder in kunt schroeven, waardoor je er een leuning op kunt lassen. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een vlakke eindkap zonder schroefdraad voor een strakke eindafwerking van je buis of paal.

Eindkappen staal onbewerkt

Onze eindkappen zijn vervaardigd van onbewerkt staal dat een nabewerking nodig heeft om bestand te zijn tegen roest. Na het lassen dient de constructie te worden verzinkt, gepoedercoat of gelakt.