Bezig met laden...

Aanlaslippen en Lasstiften Staal

Aanlaslippen staal voor het lassen van diverse constructies, zoals bijvoorbeeld het monteren van een hekwerk tegen een staander in een balustrade of een poort. Onze stalen laslippen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en maten. Bekijk ook onze RVS aanlaslippen.

6 producten

Filters
per pagina

Aanlaslip staal kopen

Stalen aanlaslippen zijn geschikt voor het monteren van een hekdeel tegen een staander in een hekwerk of poort. Een stalen laslip kun je kopen met een rond gat of met een ovaal slobgat. Een slobgat is vooral handig om de laslip na montage nog te kunnen stellen. Er zijn modellen aanlaslippen met een rechte zijde voor een vlakke staander of met een afgeronde zijze voor een ronde staander.

Laslip voor lassen

Onze stalen laslippen dienen te worden vastgelast tegen een stalen paal of staander. Vervolgens kun je het hekwerk er met een schroef tegenaan monteren. Gebruik hiervoor het montagegat in de laslip.

Staal nabehandelen

Onze stalen laslippen zijn vervaardigd van onbewerkt staal. Dit heeft na het lassen een nabehandeling nodig om bestand te zijn tegen roest. Denk hierbij aan verzinken, verchromen, lakken of poedercoaten.