Bezig met laden...

Stalen Schijven en Platen

Stalen schijven rond in diverse diameters, met of zonder centraal gat. Maak je keuze uit onze hoogwaardige ronde schijven van staal. Een ronde stalen schijf wordt vaak gebruikt voor het dichtlassen en afwerken van een ronde buis, maar kan uiteraard voor vele andere toepassingen worden gebruikt. Bekijk ook onze RVS schijven en RVS platen.

16 producten

Filters
per pagina

Ronde schijven staal kopen

Maak je keuze uit ons ruime aanbod aan ronde schijven in vele verschillende diameters met diverse plaatdiktes. Sommige uitvoeringen zijn voorzien van montagegaten om te fungeren als een ankerplaat. Een ankerplaat wordt als voetplaat aan de onderzijde van een hekwerk staander gelast voor eenvoudige vloermontage.

Platte schijf staal voor diverse toepassingen

Onze platte stalen schijven zijn universeel inzetbaar voor tal van toepassingen. Denk hierbij aan het samenstellen van een trapleuninghouder of als ankerplaat. Je last de schijf eenvoudig vast op andere stalen materialen. 

Ankerplaat staal kopen

Ben je op zoek naar een stalen ankerplaat? In ons grote assortiment vind je een uitgebreide selectie aan ankerplaten in hoogwaardig staal, met en zonder centraal gat. Een stalen ankerplaat wordt veel toegepast voor het verankeren van balusters in hekwerken en balustrades. Bekijk ook onze RVS ankerplaten.

Staal bewerken

Op onbehandeld staal kan corrosie ontstaan. Om dit te voorkomen dient het oppervlak na het lassen en verwerken nog een nabehandeling te krijgen: denk hierbij aan verchromen, lakken, spuiten of poedercoaten.