Bezig met laden...

RVS Espagnoletten en Kantschuiven

Espagnolet sluitingen en kantschuiven voor het vergrendelen van dubbele deuren. Bij een espagnolet kun je de kruk met een simpele handbeweging bedienen. Bij een kantschuif vergrendel je de deur aan de zijkant van de deur in de dorpel.

12 producten

Filters
per pagina

Espagnolet sluitingen

Een espagnolet sluiting bestaat uit een espagnolethuis, een kruk en een stangenset. Deze RVS espagnoletten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen tussen een links- of rechtsdraaiend espagnolethuis en uit verschillende modellen krukken. Ook de stangenset is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Tip: Denk er altijd aan om een RVS handgreep te plaatsen om de tweede deur aan te trekken.

Stel zelf je RVS espagnolet samen

Welke onderdelen heb je nodig voor het zelf samenstellen van een espagnolet sluiting?

  1. Espagnolethuis: Linksdraaiend of Rechtsdraaiend
  2. Kruk: Rechte hoek, L-model of T-model
  3. Stangenset: 1245 of 1995 mm

Kantschuif voor het vastzetten van dubbele deuren

Bij dubbele deuren is - zoals de naam al zegt - altijd sprake van 2 deuren. De ene deur is meestal dicht en de ander deur is de loopdeur. Een kantschuif gebruik je aan de zijkant van de deur die meestal dicht is, dit zorgt voor een stevige vergrendeling van de deur.

Bekijk ons grote aanbod deurbeslag

Je huis is één geheel: binnen en buiten komen als geheel samen. Als je dus binnen je deurbeslag vervangt, mag je buiten niet vergeten (en andersom!). Gelukkig vind je bij RVS Land alles om je hele huis te voorzien van het mooiste deurbeslag. Maak een keuze uit alle verschillende stijlen en kleuren.