Bezig met laden...

RVS Deurbeslag Buitendeur

RVS buitendeurbeslag is hang- en sluitwerk dat specifiek bedoeld is voor de voordeur, zoals deurbellen, brievenbussen en voordeurknoppen. Veiligheidsbeslag is daarbovenop inbraakwerend. Bekijk ook ons messing buitendeurbeslag en zwart buitendeurbeslag.

Producten 1-36 van 101

  1. Beldrukker rechthoek 64 x 30 mm, RVS
    Levertijd: Tijdelijk uitverkocht
    € 23,24 Prijs per stuk
    Levertijd: Tijdelijk uitverkocht
    € 23,24 Prijs per stuk
Filters
Pagina
per pagina

Voordeur renoveren met RVS deurbeslag buiten

Wil jij je hele voordeur opfrissen en het buitendeurbeslag vervangen? Lees dan eens ons blog over het vervangen van je voordeurbeslag. Hierin voorzien we je van handige informatie, tips & tricks en inspiratiebeelden, waardoor je lekker aan de slag kunt gaan met deurbeslag buitendeur RVS.

RVS deurbeslag voordeur

In ons assortiment vind je niet alleen losse voordeurknoppen, briefplaten en deurbellen, maar ook complete en kant-en-klare voordeurbeslag sets waarmee je je voordeur in een handomdraai een nieuwe look kunt geven. Zo hoef je niet alle onderdelen los uit te zoeken, maar bestel je in één keer een complete set, inclusief alle toebehoren, met voordeurbeslag dat perfect bij elkaar past. 

RVS veiligheidsbeslag buitendeur

Speciaal voor de voordeur is er RVS veiligheidsbeslag. Dit RVS voordeurbeslag is inbraakwerend omdat het voorzien is van kerntrekbeveiliging en een SKG keurmerk, denk hierbij aan veiligheidsschilden en veiligheidsrozetten. Inbrekers gebruiken vaak een inbreektechniek waarbij de cilinderkern uit het sleutelgat wordt getrokken, waardoor het slot vervolgens gemakkelijk te openen is. Om het slot hiertegen te beschermen, wordt er gebruik gemaakt van kerntrekbeveiliging. Kerntrekbeveiliging maakt het "kerntrekken" voor inbrekers zeer moeilijk of zelfs onmogelijk. Kies bij het kopen van nieuw veiligheidsbeslag voor je voordeur dus altijd voor schilden of rozetten met kerntrekbeveiliging.

Bekijk ons aanbod aan deurbeslag

Niet alleen buiten wil je het mooi maken, ook de binnenkant van het huis mag niet worden vergeten. Er is ontzettend veel keuze aan deurbeslag voor je hele woning, ontdek dus snel het gehele assortiment deurbeslag.