Bezig met laden...

Raamkruk RVS

RVS raamkrukken, raamsluitingen en raamuitzetters voor het openen en sluiten van ramen. Met een venstergreep met kiepstand zorg je tevens voor ventilatie in huis. Ben je op zoek naar een RVS inbraakwerende raamkruk, kies dan voor een SKG gekeurd, afsluitbaar model. Bekijk ook alle messing raamkrukken en zwarte raamkrukken.

18 producten

 1. OP=OP
  Korting 10%
  Raamkruk Recht op ovaal rozet 65 x 30 mm, RVS
  Voorraad: 1
  Special Price € 20,10 Prijs per stuk Regular Price € 22,34 Prijs per stuk
  Voorraad: 1
  Special Price € 20,10 Prijs per stuk Regular Price € 22,34 Prijs per stuk
Filters
per pagina

RVS raamkrukken en venstergrepen in diverse uitvoeringen

In ons grote assortiment RVS raamklinken, raamsluitingen en raamuitzetters vind je vele soorten raambeslag, elk met hun eigen eigenschappen. Maak je keuze uit diverse modellen in RVS.

RVS afsluitbare raamkruk kopen

Onze raamklinken zijn leverbaar in zowel afsluitbare als niet afsluitbare uitvoeringen. Een raamhendel met slot kun je met een sleutel afsluiten. Dat geeft een veilig gevoel.

Soorten raamsluitingen RVS

Met een RVS raamkruk of raamuitzetter kun je je raam open en dicht doen. Als je je raam op kiepstand kunt zetten, kun je dat gebruiken om te luchten. Daarnaast zijn er RVS raamklinken met een SKG keurmerk. Dit veiligheids raambeslag is extra beveiligd tegen inbraak.

Deurbeslag voor je hele woning

In onze webshop vind je alle deurbeslag voor iedere deur en raam in en om het huis. Het is natuurlijk het mooiste als al je deurbeslag en raambeslag in dezelfde stijl is. Op deze manier kun je hetzelfde soort deurbeslag dor je hele huis doorvoeren. Zo wordt het echt een geheel.