Bezig met laden...

Grondgrendel

Een schuifslot poort en grondgrendel wordt gebruikt voor het vastzetten van de poortvleugels bij het sluiten of openzetten van de poort. Poortgrendels en poortsluitingen kunnen worden gebruikt voor o.a.  kleine poortjes en loopdeuren. Gebruik deze onderdelen samen met ons andere poortbeslag om je poort of deur af te maken.

36 producten

Filters
per pagina

Grondgrendel poort

De grondgrendels in deze categorie zijn toepasbaar voor montage op poorten die gemaakt zijn van buis met een diameter van 42,4 mm of kokerprofiel en worden eenvoudig en snel gemonteerd. Combineer ze met een schuifgrendel en het plaatje is compleet.

Schuifslot poort

Met een schuifslot maak je je poort op een snelle en simpele manier open of dicht. Doordat het schuifje gemakkelijk te bedienen is, kan iedereen de poort gebruiken. Dus ook ouderen of kinderen.

Poortgrendel

Als je een tuinpoort hebt, is het natuurlijk gezellig als bezoek via de poort naar binnen kan komen in plaats van via de voordeur. Maar je wil niet dat je poort constant open staat. Dan is een poortgrendel de perfecte oplossing. Zo kun je zelf bepalen of je de poort open of dicht zet.

Poort grendel

Ben je op zoek naar meer poortbeslag? In ons grote assortiment vind je alles wat je nodig hebt om je poort helemaal af te maken, zoals poortscharnieren. Alle poortbeslag is eenvoudig met elkaar te combineren om tot een mooi geheel te komen.

Grendels voor poorten

Je hebt de keuze uit verschillende uitvoeringen, modellen en materialen, zodat er voor iedere situatie wel een geschikte poortgrendel tussen zit. Zo hebben wij grendels voor poorten in RVS, staal en zwart.

RVS poortbeslag goedkoop bestellen

In ons grote assortiment RVS tuinbeslag vind je niet alleen poortsluitingen, maar ook RVS paalkappenRVS versterkingshoeken en meer RVS onderdelen voor een mooie afwerking van je tuin.