Bezig met laden...

Staaldraad

Staaldraad leverbaar in een diameter van 2,0 t/m 8,0 mm in RVS316. Deze staalkabel is opgebouwd uit bundels van 7 x 7 draden, zonder touwkern. Alle roestvrij staal draad is gereinigd en voorgespannen. Hierdoor zal het RVS draad na montage niet meer uitrekken en gaan de kabels niet doorhangen. Het naspannen van de RVS kabel is hierdoor niet nodig.

8 producten

Filters
per pagina

RVS staalkabel voor balustrade of boten

RVS draad is onmisbaar in tal van industrieën en toepassingen. Het hoogwaardige materiaal biedt een indrukwekkende combinatie van duurzaamheid, corrosiebestendigheid en veelzijdigheid, waardoor het geschikt is voor uiteenlopende toepassingen; van bouwprojecten tot kunst en ambacht. Zo kun je RVS kabel naast het gebruik in hekwerken en balustrades ook gebruiken voor pleziervaart op zoet en zout water.

RVS kabel kopen?

De standaard staaldraad diameters voor montage in hekwerken en balustrades is RVS kabel met een diameter van 3 tot 6 mm. Doordat de roestvrij staal draad is vervaardigd van RVS316, is deze uitermate geschikt voor zowel binnen en buiten.

Roestvrij staal draad in diverse diameters

Onze roestvast stalen draad kun je bestellen in diameters van 2,0 tot maar liefst 8,0 mm. Daarnaast bestel je bij ons rollen van vaste lengtes van 5, 10, 25, 50 of 100 mm. Voor welke toepassing je ook kabel nodig hebt, bij RVS Land vind je wat je zoekt. Koop vandaag nog RVS staalkabel van topkwaliteit voor al je projecten.

Staaldraad monteren

In ons ruime assortiment vind je alle benodigdheden voor het monteren van staaldraad, zoals kabelspanners, kabelklemmen en kabelhouders. Bekijk ook eens ons complete assortiment bevestigingsmaterialen. Weet je niet precies wat je nodig hebt en wil je wat advies inwinnen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend en deskundig advies.