Bezig met laden...

Handgreep keuken

Keuken handgrepen zijn erg bepalend voor de uitstraling van je keuken. Niet alleen dragen ze bij aan de stijl die wordt uitgestraald, ze hebben ook een grote invloed op de functionaliteit. Een handgreep keuken wordt namelijk meerdere keren per dag gebruikt. Vervang jouw handgrepen keuken en sta versteld van het verschil! Bekijk nu ons grote aanbod keukengrepen.

30 producten

Filters
per pagina

Keukengrepen kopen

Als je een nieuwe keuken gaat uitzoeken bij een keukenzaak, heb je vaak de keuze uit een beperkt aantal keukengreepjes. De kans is dan groot dat je nét niet kunt vinden waar je naar op zoek bent. En dat terwijl de handgrepen zo bepalend zijn voor de uitstraling van je keuken! Door keuken handgrepen los te kopen, kun je jouw nieuwe keuken precies afwerken op de manier zoals je wil.

Keuken handgrepen voor een nieuwe look van je bestaande keuken

Het vervangen van een keuken handgreep is een gemakkelijke klus die zelfs de meest onhandige klusser kan uitvoeren. Met een paar eenvoudige gereedschappen kun je snel en gemakkelijk de oude keukengreep verwijderen en de nieuwe installeren. Dit bespaart niet allene geld op professionele installatiekosten, het geeft je ook een gevoel van voldoening en trots!

Handgrepen keuken verschillende stijlen

Er zijn keukenhandgrepen beschikbaar in een breed scala aan vormen, soorten, materialen en kleuren. Dit geeft je de vrijheid om je keuken naar wens aan te passen. Wat dacht je van keukengreep zwart, keukengreep RVS of keukengreep goud? Iedere soort heeft weer een andere soort uitstraling. Dus kijk goed naar je keuken en welke stijl je wil voeren. Twijfel je over welke look de beste keuze is voor jouw keuken? Onze deskundige klantenservice adviseert je graag!

Zwarte handgrepen keuken voor een stoere look

Zwarte keukens zijn tegenwoordig enorm populair. Handgrepen keuken zwart zijn een geweldige keuze voor een zwarte keuken, zo wordt het echt een geheel. Maar naast een zwart handgreep keuken kun je natuurlijk ook kiezen voor keukengrepen die contrasteren met het diepe zwarte, zoals een RVS keukengreep of handgreep keuken goud.

Keukengreepjes standaard maten

Bij greepjes keuken heb je bijna altijd te maken met standaard maten. Dat maakt het vervangen van een handgreep keukenkastje extra eenvoudig, je kunt namelijk gebruik maken van de bestaande boorgaten. Let hierbij op de hart op hart maat van de handgreep, dat is de afstand van het middelpunt van het ene boorgat tot het middelpunt van het andere boorgat.

Keuken als nieuw zonder complete keukenrenovatie

Het vernieuwen van een keuken gaat altijd gepaard met een flinke verbouwing. Dat is niet iets waar je snel aan begint. Heb je een nieuw huis gekocht en is de keuken niet naar jouw smaak? Dan zijn er verschillende manieren om de keuken aan te passen naar je eigen smaak. Zo kun je de kastjes wrappen en kiezen voor een andere handgreep keukenkastjes.

Keukenkast knoppen voor jouw keuken

Naast grepen vind je in deze categorie ook keukenkast knoppen. Zo heb je de keuze uit een greep of een knop. Welke keuze je maakt is helemaal afhankelijk van jouw situatie en smaak. De een vindt een keukenkast knop fijner in de hand liggen en de ander kiest liever voor een greep om beet te pakken.