Bezig met laden...

Leidingklemmen

Een leidingklem is bijzonder geschikt voor het bevestigen of geleiden van slangen, kabels, kabelbomen en buizen. Deze leidingklemmen zijn voorzien van een zwart inlegrubber. Deze rubberen voering beschermt tegen trillingen en contactcorrosie tussen twee verschillende metalen én is geluiddempend.

1 product

Filters
per pagina

Wat is een leidingklem?

Een leidingklem wordt gebruikt om slangen, kabels, buizen of leidingen stevig op hun plaats te houden tegen een muur, plafond, of binnen een constructie. Leidingklemmen zorgen ervoor dat de leidingen georganiseerd en veilig zijn aangebracht, wat helpt bij het voorkomen van schade door beweging of trillingen.

Het belang van een leidingklem met rubber

Leidingklemmen met een rubberen voering zorgen voor extra bescherming tegen trillingen en geluid. Het rubber dempt trillingen die door de leidingen gaan, waardoor het risico op schade en geluidsoverlast wordt verminderd. Dit is vooral gewenst wanneer een stille werking belangrijk is, zoals in huis of op kantoor. Bovendien voorkomt de rubberen inlay direct contact tussen de leiding en de RVS klem, wat contactcorrosie tussen verschillende metalen vermijdt.

Voordelen van een RVS leidingklem

RVS leidingklemmen zijn duurzaam en zijn bestand tegen corrosie, hiermee zijn ze ideaal voor vochtige of corrosieve omgevingen. Denk hierbij aan badkamers, keukens en buitentoepassingen. Ze gaan jaren lang mee zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage.

Leidingklem RVS kopen

Leidingklemmen zijn handig voor het veilig en netjes bevestigen van leidingwerk. In ons ruime assortiment vind je RVS bouwbeslag dat geschikt is voor alle taken in en rondom huis. Met de juiste RVS materialen ben je verzekerd van hoogwaardige en duurzame onderdelen die jouw project naar een hoger niveau tillen. Vergeet niet bijpassend RVS bevestigingsmateriaal te gebruiken.