Bezig met laden...

WC sluiting Zwart

Zwarte WC sluitingen voor het afwerken van de deur van een badkamer of toilet. Welke zwarte deurklink je ook op de deur monteert, we hebben er een bijpassende WC sluiting zwart bij. Bekijk ook RVS WC-sluitingen en messing WC-sluitingen.

29 producten

Filters
per pagina

WC slot zwart vrij bezet

Een toiletsluiting zwart geeft aan of de ruimte vrij/bezet is. Meestal wordt dit aangegeven met de kleur groen of wit met rood. Maar zwarte toiletsluitingen hebben tegenwoordig ook vaak slechts een inkeping die verticaal of horizontaal die laat zien of de kamer te betreden is. Een vintage wc slot laat met de teksten "Vrij" of "Bezet" de toegankelijkheid zien.

Zwart deurbeslag met zwart WC slot

Een zwart WC slot wordt altijd gecombineerd met een zwarte deurklink op rozet. Het mooiste resultaat bereik je door je zwarte deurklink met WC-slot te combineren. Kies je een klassieke zwarte deurkruk, match deze dan met een bijpassend klassiek model wc slot.

Zwarte deurklink met WC slot

Verrijk jouw interieur met zwart deurbeslag. Welke interieurstijl je ook hebt: deurbeslag in zwart zal zorgen voor de perfecte afwerking. Vind je zwart te donker en wil je kijken welke opties er nog meer zijn, bekijk dan eens alle deurbeslag.