Bezig met laden...

WC slot zwart

WC deurbeslag zwart voor op de deur van een badkamer of toilet. Zo kun je met een gerust gevoel de deur afsluiten. Welke zwarte deurklink je ook op je deur monteert, we hebben er een bijpassend WC garnituur zwart bij. Bekijk ook RVS WC-sluitingen en messing WC-sluitingen.

31 producten

Filters
per pagina

WC slot zwart vrij bezet

Een toiletsluiting zwart geeft aan of de ruimte vrij/bezet is. Meestal wordt dit aangegeven met de kleur groen of wit met rood. Maar zwarte toiletsluitingen hebben tegenwoordig ook vaak slechts een inkeping die verticaal of horizontaal die laat zien of de kamer te betreden is. Een vintage wc slot laat met de teksten "Vrij" of "Bezet" de toegankelijkheid zien.

WC deurbeslag zwart bij zwarte deurklink

Een slot wc zwart wordt altijd gecombineerd met een zwarte deurkruk. Het mooiste resultaat bereik je door je zwarte deurklink met een wc slot zwart vrij/bezet te combineren. Kies je een klassieke zwarte deurklink, match deze dan met een bijpassend klassiek deurbeslag zwart wc.

Deurbeslag wc zwart matchen met badkamer accessoires

Als zwart deurbeslag zoals een wc slot vrij bezet zwart jouw ding is, dan zijn zwarte badkamer accessoires ook echt iets voor jou, zoals een zwarte toiletrolhouder of een zwart handdoekrek. Als je dan je badkamer of wc binnen komt, wordt de lijn van zwarte woonaccessoires mooi doorgetrokken.

Toilet garnituur zwart en meer zwart deurbeslag

Stop niet met bij een zwart wc slot. Verrijk jouw interieur met meer zwart deurbeslag. Welke interieurstijl je ook hebt: deurbeslag in zwart zal zorgen voor de perfecte afwerking. Vind je zwart te donker en wil je kijken welke opties er nog meer zijn, bekijk dan eens alle deurbeslag.