Bezig met laden...

Messing WC sluitingen

Een messing WC sluiting kun je perfect combineren met een messing deurkruk op rozet op de deur van jouw badkamer of toilet. Met een messing vrij bezet slot kan de deur op slot worden gedaan. Bekijk ook de zwarte WC sluitingen en RVS WC sluitingen.

15 producten

Filters
per pagina

Messing deurbeslag in jouw interieur

Goudkleurige deurkrukken geven je interieur een wauw-effect! Bekijk al ons messing deurbeslag, zoals messing deurklinken, messing deurstoppers en messing voordeurbeslag om dezelfde stijl door te trekken in en om je hele woning.

Retro messing toiletslot in jaren 30 stijl

Een messing WC slot vrij bezet is in veel stijlen leverbaar, er is dus altijd wel een uitvoering leverbaar die bij jouw smaak en interieurstijl past. Je kunt kiezen voor een strak vierkant of rond model, maar ook voor een meer vintage model. Bij oudere huizen is het leuk om voor een antieker model te kiezen om de charme van het huis te benadrukken. Bekijk ook ons andere jaren 30 deurbeslag.

Een luxe badkamer creëeren

Als je dan een badkamer of toilet binnen komt met zo'n mooi messing deurbeslag, dan verwacht je ook een luxe badkamer. Dat chique gevoel trek je door met RVS badkameraccessoires. Houd jij van een wat stoerdere look? Ga dan voor zwarte badkameraccessoires.

Deurbeslag kopen

Bij het opfrissen van je interieur mag nieuw deurbeslag niet ontbreken. Alle deurbeslag die je nodig hebt koop je eenvoudig en snel in onze webshop.