Bezig met laden...

WC garnituur RVS

Toiletgarnituur RVS voor een privé bezoekje aan het toilet of de badkamer. Met een WC sluiting RVS kun je gemakkelijk de WC-deur op slot doen of zien of er al iemand anders op het toilet zit. Bekijk ook onze messing WC-sluitingen en zwarte WC-sluitingen.

23 producten

Filters
per pagina

Toiletgarnituur RVS met of zonder kleur of tekst indicator

Bij al onze RVS WC-sloten kun je gemakkelijk zien of het toilet vrij of bezet is. Bij de RVS toiletsloten met kleurindicator kun je dit aan de kleur van de kleurindicator zien: rood betekent bezet en groen of wit betekent vrij. Er zijn ook varianten waarbij tekstueel wordt weergegeven of de ruimte vrij is. De RVS WC-sluitingen zonder kleurindicator zijn aan de buitenzijde voorzien van een inkeping: als deze verticaal staat is het toilet vrij en als deze horizontaal staat is de ruimte bezet.

WC garnituur RVS in verschillende uitvoeringen

Toiletsloten of vrij/bezet garnituren zijn er in het rond en vierkant. Je hebt opschroevende modellen, maar ook kindvriendelijk RVS WC garnituur, of een WC slot vrij bezet voor ouderen en mindervaliden. Bij RVS Land vind je altijd geschikt RVS WC deurbeslag.

WC sluiting RVS voor een stijlvolle afwerking van je deur

Met RVS deurbeslag WC werk je de deur van je badkamer of toilet op een stijlvolle en nette manier af. Kijk bij de keuze voor de uitvoering goed naar je RVS deurklink op rozet. Ga voor een WC slot RVS dat dezelfde grootte en dikte heeft als het rozet van je RVS deurklink. Zo zorg je ervoor dat het RVS deurbeslag mooi bij elkaar past.

RVS deurbeslag toilet kopen

RVS woonaccessoires zijn perfect voor iedereen die jaren vooruit wil kunnen met zijn of haar interieur. Deurbeslag is iets wat normaalgesproken niet vaak wordt vervangen, dan is het wellicht geen goede keuze om voor een trendgevoelige stijl te gaan. RVS deurbeslag is tijdloos en toch ontzettend stijlvol, waardoor je er niet meer naar om hoeft te kijken. Bekijk ook eens onze RVS trapleuningen, RVS gordijnroedes en RVS badkamer accessoires om op meerdere plekken in huis te kunnen profiteren van de voordelen van RVS.

Deurbeslag voor elke deur in je huis

Het RVS WC garnituur in deze categorie is speciaal geschikt voor toiletdeuren, maar wist je dat je voor iedere andere deur in je huis ook moeiteloos kunt slagen in onze webshop? Ontdek alle soorten deurbeslag en laat je verrassen door het grote aanbod.