Bezig met laden...

RVS Glasklem MOD 5500 en MOD 5501

Glasklem MOD 5500 en MOD 5501 is een rechthoekige glasklem van 75 x 33 mm en is geschikt voor het monteren van glasplaten tegen een vlakke of ronde staander. Je kunt kiezen uit de volgende eigenschappen:

  • Glasdikte: 8 t/m 13,52 mm

  • Montage: Vlak, buisdiameter 42,4 mm en buisdiameter 48,3 mm

  • Materiaal: RVS316

  • Oppervlak: Mat geborsteld

  • Extra's: Verkrijgbaar in 3 varianten: voor de bovenzijde en onderzijde van de glasplaat en voor trapmontage, te combineren met een borgpen

9 producten

Filters
per pagina

Glasklem MOD 5500 voor montage van glas tegen een staander

Dit model glasklem dient als glashouder die op een ronde of vlakke staander wordt gemonteerd. Omdat de glasplaat tegen elke staander met slechts twee glasklemmen wordt gemonteerd (één aan de bovenkant en één aan de onderkant), krijgt jouw glasrailing een minimalistische en strakke look. Voor montage tegen de staanders heb je montage adapters nodig.

Glasklem voor trappen

Glasklem MOD 5501 is een rechthoekige glasklem, geschikt voor het schuin monteren van glasplaten tegen een vlakke of ronde trapstaander. Door een uitsparing in de glasklem kan er namelijk gebruik worden gemaakt van een borgpen, waardoor het glas niet uit de glasklem kan schuiven en kan het glas in lijn met de helling van de trap kan worden gemonteerd. 

Glasklem voor montage van glas tegen een trapstaander

MOD 5501 glasklem dient als glashouder die op een ronde of vlakke staander wordt gemonteerd en is speciaal geschikt voor trapmontage. Omdat de glasplaat tegen elke staander met slechts twee glasklemmen wordt gemonteerd (één aan de bovenkant en één aan de onderkant), krijgt jouw trapbalustrade een minimalistische en strakke look. Voor montage tegen de staanders heb je montage adapters nodig.