Bezig met laden...

Kaproosters met terugslagklep

Overdrukroosters met windkap voor het afvoeren van lucht in combinatie met mechanische ventilatie of een afzuigkap. Deze kaproosters zijn voorzien van een terugslagklep.

3 producten

Filters
per pagina

Buitenrooster afzuigkap of wasemkap met terugslagklep

De terugslagklep in deze ventilatieroosters opent als er een overdruk ontstaat door bijvoorbeeld het aanzetten van wasdroger of afzuigkap. Als de droger of wasemkap weer wordt uitgezet en de overdruk wegvalt, zal de terugslagklep weer vanzelf sluiten. Hierdoor staat het afvoerkanaal niet constant open en kan er geen koude lucht door afzuigkanaal naar binnen dringen.

Kaprooster met terugslagklep - Kenmerken

  • Voorzien van een terugslagklep die opent bij overdruk en weer sluit bij het wegvallen van de druk.
  • Geschikt voor het afvoeren van lucht in combinatie met mechanische ventilatie of een afzuigkap.
  • Beschermt het kanaal tegen wind- en regeninslag.
  • Snelle en eenvoudige montage middels de aansluitbus met klemveren.

Terugslagklep afzuigkap monteren

RVS kaproosters zijn voorzien van een ronde aansluitbus voor een luchtkanaal afvoerbuis. De aansluitbuis is voorzien van klemveren voor een snelle en eenvoudige aansluiting op de afvoerbuis. Deze overdrukroosters worden geleverd met bevestigingsschroeven.

Gevelrooster met terugslagklep kopen

Ben je op zoek naar een ander model gevelkap? Bekijk dan ook eens alle kaproosters of maak je keuze uit ons gehele assortiment ventilatieroosters. Als je nog niet zeker weet welk gevelrooster je nodig hebt, helpen we je graag verder met het kiezen van een ventilatierooster.