Bezig met laden...

Gevelkap

Gevelkappen zijn gevelroosters met een windkap, die de naar binnen waaiende lucht beperkt en beschermt tegen regeninslag. Kaproosters zijn verkrijgbaar met terugslagklep, zonder terugslagklep of met windbreker. Bekijk ook alle ventilatieroosters voor de buitenmuur.

13 producten

Filters
per pagina

Gevelkappen in diverse uitvoeringen

  • Kaproosters met terugslagklep zijn voorzien van een overdrukklep die opent bij overdruk en weer sluit als de overdruk wegvalt. Geschikt voor wasdrogers, afzuigkappen, mechanische ventilatie en andere systemen die luchtdruk creëeren. 
  • Kaproosters zonder terugslagklep hebben geen luchtdruk nodig om te functioneren en zijn hiermee geschikt voor zowel het afvoeren als het toevoeren van lucht. Uitsluitend geschikt voor natuurlijke ventilatie.
  • Kaproosters met windbreker bevatten, in tegenstelling tot kaproosters met terugslagklep, geen bewegende delen en zijn geschikt voor geschikt voor afvoer van lucht in combinatie met een wasemkap, droger of gaskachel, maar ook voor externe luchttoevoer voor een pelletkachel of houtkachel. Daarnaast kun je ze ook toepassen voor natuurlijke en mechanische ventilatie.

Gevelkap RVS met windkap tegen regeninslag

Last van regeninslag? Dan is een kaprooster de juiste oplossing. Kies uit diverse materialen en stijlen. Met een gevelkap RVS kies je voor een stijlvol rooster dat beschermt tegen regen en jouw gevel een luxe uitstraling geeft.

Ventilatierooster buitenmuur kopen

Er zijn diverse soorten ventilatieroosters geschikt voor de buitenmuur. Heb je een buitenrooster nodig voor bijvoorbeeld een afzuigkap of. Bekijk al onze ventilatieroosters voor buiten en maak je keuze uit ons grote assortiment.

Alle soorten ventilatieroosters

Verken het volledige scala aan ventilatieroosters, nu beschikbaar bij RVS Land! Ons ruime aanbod biedt oplossingen voor een optimale luchtstroom in je woning. Wij hebben alles wat je nodig hebt, zoals luchtroosters voor buiten, maar ook voor binnen.