Bezig met laden...
Gevelkappen

Gevelkappen

Kaproosters zijn gevelroosters met een windkap, die de naar binnen waaiende lucht beperkt en beschermt tegen regeninslag. Dit type ventilatierooster is, indien voorzien van een overdruk functie, geschikt voor o.a. een afzuigkap en wasdroger.

Rooster afzuigkap

Kaproosters met terugslagklep zijn voorzien van een overdrukklep die opent bij overdruk en weer sluit als de overdruk wegvalt. Dit model is niet alleen geschikt als gevelkap voor een wasdroger of als dampkaprooster voor een afzuigkap, maar ook voor mechanische ventilatie en andere systemen die luchtdruk creëeren. 

Gevelrooster rvs

Kaproosters zonder terugslagklep hebben geen luchtdruk nodig om te functioneren en zijn hiermee geschikt voor zowel het afvoeren als het toevoeren van lucht. Dit model is uitsluitend geschikt voor natuurlijke ventilatie.

RVS rooster buiten met stijlvolle kap

Kaproosters met windbreker bevatten, in tegenstelling tot kaproosters met terugslagklep, geen bewegende delen en zijn geschikt voor geschikt voor afvoer van lucht in combinatie met een wasemkap, droger of gaskachel, maar ook voor externe luchttoevoer voor een pelletkachel of houtkachel. Daarnaast kun je ze ook toepassen voor natuurlijke en mechanische ventilatie.

RVS gevelrooster met windkap tegen regeninslag

Last van regeninslag? Dan is een RVS kaprooster de juiste oplossing. De stijlvolle RVS kap beschermt tegen regen geeft een luxe uitstraling aan jouw gevel. 

Ventilatierooster buiten kopen

Als je op zoek bent naar een ventilatierooster voor buiten, zijn er nog meer opties buiten het gevelrooster met kap. Bekijk al onze modellen ventilatieroosters en maak je keuze uit ons grote assortiment.