Bezig met laden...
Vanaf € 21,45 Prijs per stuk
Artikelnummer
SUA000
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS overdruk kaprooster, vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. Het rooster is voorzien van een aansluitbus voor ronde luchtkanalen. Dit ventilatierooster is uitsluitend geschikt voor het afvoeren van lucht in combinatie met mechanische ventilatie of een afzuigkap. Dit gevelrooster is voorzien van een mooie RVS windkap die de uitlaat beschermt tegen wind- en regeninslag. De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd.

Het overdrukrooster is voorzien van een ongeveerde valklep, welke in geval van overdruk zal openen en bij wegvallen van de druk door de zwaartekracht naar beneden zal vallen. Hierdoor is het rooster niet 100% luchtdicht. Wil je een rooster dat beter afsluit, dan raden we een rooster met een geveerde vlinderklep aan.

Gevelrooster met kap en valklep RVS - Toepassing

Niet geschikt voor natuurlijke ventilatie Geschikt voor mechanische ventilatie Niet geschikt voor WTW installaties Geschikt voor afzuigkappen Geschikt voor wasdrogers
Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

RVS overdruk kaprooster - Technische informatie

Type: Kaprooster
Model: Overdruk
Toepassing: Afvoeren van lucht
Leverancier: PANEIR - AIRDESIGNS
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Eenvoudige montage d.m.v. aansluitbus met klemveren
Extra's: Inclusief afsluitrubber en bevestigingsschroeven

Montage
Onderhoud