Bezig met laden...
Planchetten

Planchetten

Een stijlvol planchet of een mooie flaconhouder is onmisbaar op de badkamer of toilet. Op zo'n rekje kun je gemakkelijk al je verzorgingsproducten uitstallen die je dagelijks nodig hebt.

18 producten

Filters
per pagina

Divers assortiment glazen plankjes en glasplaat dragers

Bij RVS Land vind je fraaie én praktische plankjes voor op de badkamer, maar ook losse glasplaatdragers voor het zelf samenstellen van een badkamerplank met glas. Kortom: voor iedere moderne badkamer is hier een passend planchet te vinden.

Glazen plank in de badkamer

Op de badkamer is het fijn om je toiletartikelen in het zicht neer te kunnen zetten zodat je er gemakkelijk bij kan, het liefst op een mooi plankje. Een glazen planchet is hiervoor de ideale keuze! Deze is gemakkelijk in onderhoud - met een vochtige doek is deze zo schoongemaakt - en ziet er ook nog eens stijlvol uit in elke interieurstijl.

Flaconhouder of doucherekje voor in de douche

Ook in de douche is het handig om bepaalde verzorgingsproducten bij de hand te hebben, zoals shampoo en douchegel. Dit is makkelijker dan wanneer je steeds moet bukken om een fles van de grond te pakken. Hiervoor is een flaconhouder perfect! In onze webshop vind je rechte doucherekjes, maar ook rekjes voor montage in een hoek. Zo neemt het doucherekje zo min mogelijk plek in beslag, maar kun je er toch veel flessen op kwijt.

Betaalbare RVS badkameraccessoires bij RVS Land

In ons assortiment vind je nog veel meer RVS badkamer accessoires die prachtig passen bij je nieuwe planchet. Ons assortiment bevat artikelen van topmerken zoals Intersteel en Haceka. Daarnaast heb je de keuze uit RVS, chromen en mat zwarte badkameraccessoires.