Bezig met laden...
WC Rolhouders

WC Rolhouders

Op zoek naar een toiletrolhouder die past bij jouw badkamer of toilet? Een wc-rolhouder is onmisbaar. Ontdek ons assortiment wc rolhouders van hoogwaardige materialen en stijlvolle designs. Wat je stijl ook is, bij ons vind je de perfecte toiletrolhouder voor elke smaak.

32 producten

Filters
per pagina

Toiletrolhouder voor badkamer of toilet

In ons assortiment vind je verschillende modellen toiletrolhouders en wc rol houders, bijvoorbeeld met klep, zonder klep, minimalistisch of juist opvallend. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen voor een rolhouder verkrijgbaar zoals mat RVS (look) of glanzend chroom. Of ga voor een wc rolhouder zwart. Er is altijd een WC-rolhouder die aansluit bij jouw smaak en woonstijl.

Reserverolhouder voor toiletrollen

Wil je ook een aantal reserve wc rollen opbergen? Kies dan ook voor een bijpassende reserverolhouder. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan als de WC rol ineens op is. Het is handig om een paar reserve WC rollen op je badkamer of toilet te bewaren, mocht je onverhoopt het laatste blaadje toiletpapier in je handen hebben. Bekijk ook onze reserverolhouder zwart voor een stijlvolle afwerking van je toilet.

WC-rolhouder kopen

Niet alleen voor een wc rolhouder of toiletrolhouder zwart ben je in onze webshop aan het juiste adres, ook voor alle andere soorten badkamer accessoires. Denk aan toiletborstels, haakjes en handdoekrekken. Bekijk alle opties en stel zo jouw eigen set accessoires samen. Jouw badkamer of toilet is dan piekfijn afgewerkt.