Bezig met laden...
Toiletrolhouders

Toiletrolhouders

Een RVS toiletrolhouder of WC rolhouder is onmisbaar op je toilet en badkamer. Wil je ook een aantal reserve WC rollen opbergen? Kies dan ook voor een bijpassende reserverolhouder. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan als de WC rol ineens op is.

28 producten

Filters
per pagina

RVS toiletrolhouder voor badkamer of toilet

Bij RVS Land vind je verschillende modellen toiletrolhouders, bijvoorbeeld met klep, zonder klep, minimalistisch of juist opvallend. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen voor een rolhouder verkrijgbaar: mat RVS (look), glanzend chroom of stoer mat zwart. Er is altijd een WC rol houder die aansluit bij jouw smaak en woonstijl.

WC rollen opbergen met reserve WC rolhouder

Het is handig om een paar reserve WC rollen op je badkamer of toilet te bewaren, mocht je onverhoopt het laatste blaadje toiletpapier in je handen hebben. Monteer hiervoor een reserverolhouder naast je toilet: zo bewaar je op een stijlvolle manier een paar extra toiletrollen bij het toilet.

Toiletrol houders RVS kopen bij RVSLand

Niet alleen voor een toiletrol houder of WC rolhouder ben je in onze webshop aan het juiste adres, ook voor alle andere soorten RVS badkamer accessoires. Denk aan toiletborstels, haakjes en handdoekrekken. Bekijk alle opties en stel zo jouw eigen set accessoires samen. Jouw badkamer of toilet is dan piekfijn afgewerkt.