Bezig met laden...

Vlaggenstokhouders Boot

RVS vlaggenstokhouders, geschikt voor gebruik op boten en jachten. Deze vlaghouders zijn verkrijgbaar in RVS304 en RVS316 in verschillende uitvoeringen, zoals voor inbouw of opbouw en met of zonder spanschroef.

3 producten

Filters
per pagina

RVS vlaggenstokhouder voor jouw boot

Een boot, jacht, zeilboot, sloep of motorboot is niet compleet zonder een vlag. Een goede vlagvoering maakt onderdeel uit van de jachtetiquette. Jouw vlag, natievlag, wimpel, beleefdheidsvlag, seinvlag of andere bootvlag bevestig je met een RVS vlaggenstokhouder van RVS Land. Let altijd goed op voor welke diameter vlaggenstok een vlaggenstokhouder geschikt is en of dit gaat passen voor jouw maat vlaggenstok.

RVS bootonderdelen online kopen

In onze webshop vind je niet alleen RVS vlaggenstokhouders voor boten en jachten, maar ook heel veel andere RVS bootonderdelen om je boot helemaal in orde te maken voor een tocht op het water, zoals RVS kikkersRVS oogplatenRVS relingbeslagRVS spanwartelsRVS stootlijsten en RVS ketting. Wil je jouw boot klaarmaken voor het vaarseizoen? In ons blog delen we een handige checklist met je.

RVS vlaggenstokhouders en vlaggenmasten onderdelen voor op het huis

Ben je op zoek naar een RVS vlaggenstokhouder voor op je huis? Ook deze bestel je vertrouwd bij RVS Land; niet alleen in mat geborsteld RVS, maar ook in mat zwart RVS. Daarnaast verkopen wij ook bijpassende vlaggenstokken. Combineer deze artikelen met ons andere voordeurbeslag om het plaatje compleet te maken.