Bezig met laden...

Staanders

Hekwerk staanders of balusters zijn de basis van elk RVS hekwerk en balustrade. Na het kiezen van een staander naar keuze kun je de rest van het hekwerk samenstellen. Doorgaans worden staanders om de 125 tot 150 cm geplaatst: dit kan echter afwijken afhankelijk van de situatie ter plekke en het model hekwerk. 

8 producten

 1. OP=OP
  Korting 10%
  Staander 42,4 x 2,6 mm, Lengte 970 mm, RVS (Op=op)
  Voorraad: 1
  Special Price € 61,36 Prijs per stuk Regular Price € 68,17 Prijs per stuk
  Voorraad: 1
  Special Price € 61,36 Prijs per stuk Regular Price € 68,17 Prijs per stuk
Filters
per pagina

RVS staanders met of zonder voorgeboorde tapgaten

RVS staanders worden gevormd door RVS buis met een aangelaste vloerflens. Daarbij kun je zelf kiezen voor staanders zonder gaten of met voorgeboorde tapgaten voor het monteren van dwarsstaf- of kabel of glasklemmen.

Baluster voor het samenstellen van een RVS balustrade

Een RVS baluster is de basis van jouw balustrade. Tussen de balusters kun je kiezen voor staf, kabel of glas. Wij raden aan om een plattegrond te maken van de plek waar je balustrade moet komen, zoals een terras of balkon, en de balusters in te tekenen. Lees ook eens ons blog over het samenstellen van een RVS balustrade.

Complete staanders in diverse uitvoeringen

Stel zelf jouw RVS balustrade samen met onze complete staanders. De lengte van de staanders is gebaseerd op een standaard hekwerk met een hoogte van 1000 mm. Onze vooraf samengestelde staanders zijn leverbaar in drie systemen: met 3 niveaus staf, met een D-model glasklem (model 28) en met een vierkant model glasklem (model 42). Bekijk ook onze bijbehorende buisverbinders.