Bezig met laden...

Insteeksloten

Deursloten van Intersteel voor binnendeuren, leverbaar met een afgeronde voorplaat in RVS en in mat zwart. Alle woningbouw deursloten worden geleverd met sluitplaat en bevestigingsmaterialen. Daarnaast zit er maar liefst 10 jaar garantie op de functionaliteit van de sloten.

6 producten

Filters
per pagina

Woningbouw deurslot met omkeerbare dagschoot

De dagschoot van deze woningbouwsloten is omkeerbaar, zodat deze insteeksloten geschikt zijn voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren. De doornmaat, dat is de afstand tussen de voorkant van de voorplaat tot het hart van de deurkruk, is bij alle varianten 50 mm. 

Deursloten voor binnendeuren in diverse uitvoeringen

  • Loopslot: deze sloten zijn geschikt voor tussendeuren die alleen met een deurklink bediend worden. Je kunt de deur niet op slot doen met een sleutel.
  • Badkamerslot en/of toiletslot: deze vrij/bezet sloten zijn geschikt voor badkamers en toiletten waarbij je met een WC sluiting kan aangeven of de ruimte vrij of bezet is.

Wanneer je het deurslot kunt openen of sluiten met een sleutel, is het een een dag- en nachtslot:

  • Cilinderslot met dag- en nachtslot: Dit slot is afsluitbaar met een profielcilindergat en dient te worden gecombineerd met een profielcilinder.
  • Klavierslot met dag- en nachtslot: In tegenstelling tot het cilinderslot, wordt een klavierslot direct met een sleutel bediend.

Kastsloten worden vaak gebruikt bij meterkasten en voorraadkasten. Deze worden ook bediend met een sleutel, maar zonder deurkruk. In plaats van een deurkruk wordt er meestal een deurknop gebruikt:

  • Cilinder kastslot: Dit slot wordt bediend met de sleutel van een profielcilinder.
  • Klavier kastslot: Dit slot wordt met de meegeleverde sleutels bediend.

Deurslot voor buitendeur

De insteeksloten in deze categorie zijn geschikt voor binnendeuren. Ben jij op zoek naar een deurslot voor een buitendeur? Bekijk dan onze RVS veiligheidssloten. Deze zijn SKG gekeurd en dus extra inbraakwerend.